Web Designer İş İlanları

Pozisyon: Web Designer
Konya / Merkez Eğitim Yayınevi

1.kitap dizgisi sayfa tasarımı, kitap kapak tasarımı yapabilecek Dizgici / Grafiker aranmaktadır...

Ankara / Çankaya Zbox Step

Genel nitelikler: PHP ve WordPress tabanlı web sitelerinin yapım ve güncelleme süreçlerinde çalışmak üzere Wordpress deneyimli, Güncel HTML, CSS, Javascript kodlama bilgisine sahip ve kendisini geliştiren, PHP ve MYSQL ile hazırlanmış içerik yönetim sistemi kullanımın..

İstanbul Avrupa / Şişli Başarı Güvenlik Sistemleri

İşin Detayı 1. Grafik - Web tasarım konusunda minimum 1-2 yıl tecrübeli 2. Adobe Photoshop, Illustrator ve Dreamweaver kullanımı konusunda deneyim sahibi, 3. Yaptığı web ve grafik tasarım çalışmalarını referans olarak gösterebilecek, 4. Verilen yönergelere uygun olarak yaratı..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Burda Dijital Baskı Merkezi

Firmamıza ait birden çok domainlerin güncel olarak SEO düzenlemelerini yapabilecek aynı zamanda belirlenen kelimelerde başarıya ulaştırabilecek. - Wordpress vb. deneyim, - PHP, MySQL, HTML, CSS ve Js ile web geliştirme deneyimi olan - Firmanın bilgisayarlarını problem halind..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Arma Bağlantı Sistemleri

Hadımköy'de faaliyet gösteren firmamızın E-Ticaret, E-Pazaryeri, E-İlan projelerinde genel web sitesi geliştirme faaliyetlerinden sorumlu olacak aşağıdaki niteliklerde Web Yazılım Uzmanı alınacaktır. • Üniversitelerin Bilgisayar ,Yazılım Mühendisliği veya Ön lisans Bilgisayar Programlam..

FİRMAMIZIN İNTERNET SAYFASINI DÜZENLEYECEK SATIŞ TAKİPLERİNİ YAPABİLECEK ÜRÜN GÖRSELLERİNİ SÜREKLİ OLARAK GÜNCELLEYİP SAYFAMIZI GELİŞTİRİP YÖNETEBİLECEK BAY BAYAN TECRÜBELİ İŞ ORTAKLARI ARANMAKTADIR. DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR DİREKT OLARAK İSTOÇ 4.ADA NO 119-121 (NOTER ÇAPRAZI ) ..

Konya / Merkez Doğan Çanta

İŞİN TANIMI Reklam süreçlerinde kullanılacak görsel tasarımların hazırlanması, Ürünlerin fotoğraflarının çekilmesi görsel ve basılı materyellerde güncelliğinin sağlanması, Şirketimizin çalıştığı reklam firmaları ile etkileşimde bulunması, değerlendirmelerin paylaşılması, Kuru..

Çanakkale / Merkez Devrimbzn Design

Firmamız Bünyesinde Çalıştırılmak Üzere; - Grafik Tasarım, - Web Tasarım Konularında Uzman, - Prezantabl, - Müşteri İlişkilerinde Başarılı, - Etkili İletişim Kurabilen Çalışma Arkadaşları Aramaktayız... Profesyonel Kendine Güvenen Arkadaşlarımızı Görü..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Ttr Bilişim Hizmetleri

Web site tasarımlarının css, html uygulamasını yapabilecek HTML, Javascript, Ajax ve CSS konusunda deneyimli, Grafik programlarına hakim, Cross-Browser ve Responsive konusunda dikkatli ve deneyimli, SEO kavramlarını bilen, SEO dinamiklerine göre k..

PHP, SQL, HTML5, CSS3, Javascript, Jquery, Bootstrap vb. kütüphane ve teknolojilerinde iyi derecede bilgili ve deneyimli, Cross browser kodlama konusunda iyi derecede bilgili ve deneyimli, Responsive Design ve Mobil-Web arayüz tasarımlarında, iyi derecede bilgili ve deneyimli, Kull..