Web Developer İş İlanları

Pozisyon: Web Developer

2005 Yılında kurulmuş firmamızın, Alsancak Ofisindeki Tasarım Departmanında görevlendirilmek üzere Web Tasarımcısı arkadaşlarla çalışmak istiyoruz. ARANILAN ÖZELLİKLER; --------------------------------------------------------------------------- - Görsel tasarım programlarına..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Renkli Fikirler Konuşarak Öğren

Konuşarak Öğren geliştirdiği benzersiz uygulaması ile İstanbul Teknik Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Merkezi'ne kabul edilmiş ilk dil eğitim projesidir. Tercihen üniversite mezunu, İngilizce bilen, Zaman yönetimi konusunda hassas, Erkek adaylar için: Askerliğini yap..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Evrimnet İnteraktif Reklam Ajansı

Web tasarım projelerimizde yer almak üzere Front-end developer eleman alınacaktır. CSS3 standartlarına uygun HTML5 standartlarına uygun Javascript’in Jquery ve Ajax kütüphanelerine hakim, Bootstrap tekniği ile grid sistemle CSS – HTML yazabilen, Bootstrap tekniği..

Pendikte faaliyet gösteren ajansımıza Tam zamanlı, - Programlama mantığı ve algoritma yeteneği olup, programlama dili ve framework saplantısı olmayan. - Problem çözme yeteneğine sahip. - Bir sorunla karşılaştığında çözüme ulaşabilmek adına ihtiyacı olan anahtar kelimeleri kolayca b..

İstanbul Avrupa / Beyoğlu 432 Tasarım

Dijital Pazarlama ve Web Tasarım Departmanında Tam zamanlı Çalışacak; Özel projeler ve kurumsal firmalar için Wordpress tabanlı siteler geliştirebilecek Wordpress üzerinde gerekli yazılımsal düzenlemeleri yapabilecek ve tasarım tarafına uygulayarak projeyi anahtar teslim ..

İstanbul Avcılar'da bulunan ofisimizde çalışmak üzere html5, css3/bootstrap, javascript, jquery, php, ajax, mysql konularına hakim ( full-stack ) ekip arkadaşı arıyoruz...

İzmir / Konak Fikir İşler

''Fikir İşler'' İzmir ofisinde görev alacak Web Fikircileri arıyoruz. Aranılan Özellikler; * Web Teknolojileri konusunda bilgisi ve tecrübesi ile bizleri şaşkına çevirecek. * Ekip içinde fikir üretirken, motivasyonu yüksek, insan ilişkileri kuvvetli sorumluluk sahibi...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Webdostum Teknolojileri

Php Yazılım Uzmanı Arayış içerisindeyiz Pdo veya Laravel Olarak yazılım yapabilen. Html Temaya Admin Entegre edip modül geliştiren arkadaşlar aramaktayız. Sitemiz üzerinden Başvurular kabul edilecektir. talep formu iletişim adreslerinizi belirtiniz Başvuru Yapan Arkadaşları En ge..

İstanbul Anadolu / Kartal Zeynep Özmut Yazılım

firmamız bünyesinde çalışıcak bilgisayar yazılımcısı aramaktayız..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Qw Kreatif Ajans

Front ve Back end Developer Aranıyor Front end Developer GENEL NİTELİKLER İyi düzeyde HTML / CSS ve Javascript bilgisine sahip Responsive design, Cross-Browser konularını standart olarak kabul etmiş Mobil arayüz geliştirme konularında tecrübeli PHP dilinde..