Web Developer İş İlanları

Pozisyon: Web Developer
İstanbul Anadolu / Tümü Abacı Giyim

Freelance olarak dışardan destek verebilecek bireyler veyahut Şirketlerlede anlaşma yapabiliriz.. Minimum MYO mezunu, Yazılım, donanım, network ve intranet konusunda en az 2-3 yıl deneyimli, ERP Perakende yazılımlarını bilen (Tercihen Sentez ve Nebim, Winner Uygulamaları'na hakim)..

Eskişehir / Tepebaşı Oktosoft

Firmamızda ''Web Yazılım Uzmanı'' olarak görev yapacak çalışma arkadaşı arıyoruz. • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olan ve/veya devam eden, • Aşağıdaki teknolojilerde tecrübeli; o ASP.Net, C# ve MSSQL, o HTML, CSS3, JQuery ..

Kurumumuz içerisindeki web sitelerine destek olacak arkadaşlar aranmaktadır. Aradığımız özellikler .NET mimarisine hakim olması, Ms SqlServer veritabanında bilgili olması, SEO konularında tecrübeli. tecrübelerine göre Full Time, Part-time veya free..

Firmamızda web tasarım ve yazılım konusunda çalışmak üzere 1- İyi derecede PHP, HTML, CSS bilen, 2- Laravel, Ruby on Rails, Codeigniter frameworklerinden en az 1 tanesinde projeler geliştirmiş, 3- Tercihen Bootstrap, Vuejs bilen 4- Yaratıcı, pratik çözümler üretebilen,..

İstanbul Avrupa / Şişli Firma Adı Gizli

Etkileşimli tasarım & geliştirme alanında projeler geliştiren şirketimize Web Geliştirme Uzmanı (Full Stack Developer) alınacaktır: Web Geliştirme Uzmanı * Mobil cihazlar için responsive kodlama konusunda tecrübeli, * Web teknolojileri konusunda profesyonel deneyime sahip, * ..

İstanbul Avrupa / Şişli A Yapım

A Yapım firmasının aktif ilanlarına veya diğer Web Developer ilanlarına göz atabilirsiniz.A Yapım Web Developer ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Anadolu / Maltepe Fc Dizayn

Firmamızın bünyesinde bulunan e-ticaret sitesini kontrol edebilecek Web yazılım konusunda deneyimli,opencart sistemlerinden anlayan part time çalışacak eleman aranıyor...

İstanbul Anadolu / Ataşehir ORKA HİPERMARKETLERİ

VASIFSIZ DEPODA CALISACAK VE PAKETLEME YAPABILECEK AKTIF UYUMLU ARKADASLAR ALINACAKTIR..

Ankara / Çankaya Saldemsoft Yazılım

Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği veya benzeri 4 yıllık bölümlerinden mezun, Microsoft kod geliştirme teknolojilerine hakim .Net ortamında en az 3 yıllık kurumsal yazılım geliştirme deneyimi olan, C#, ASP.NET, MVC, WCF, Entity Framework gibi teknolojilere hakim, Web ve..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Gonca Grubu

İŞ AÇIKLAMASI Dinamik bir yazılım geliştirme ortamında C# .Net ve MS SQL Server teknolojilerini kullanarak yazılım geliştirilecektir. Yazılımların tasarımından kodlanmasına kadar geçen süreçlerde yer alınacak ve gerektiğinde müşteriler ile iletişim kurulacaktır. İSTENEN YETE..