Web Developer İş İlanları

Pozisyon: Web Developer
Ankara / Çankaya Kariyer Adam Eğitim Yazılım

Teknik olarak bilgisayar diline hakim. anlık değişiklikle css düzeltmeleri bilen web master bilgisi olan Sosyal medya takibi yapabilen. içerik ve makael işini düzenli yapabilecek.. düzenli ve iş itirmeye yönelik karaktere sahip..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Gonca Grubu Yazılım Ve Bilişim Teknolojileri

İŞ AÇIKLAMASI Dinamik bir yazılım geliştirme ortamında C# .Net ve MS SQL Server teknolojilerini kullanarak yazılım geliştirilecektir. Yazılımların tasarımından kodlanmasına kadar geçen süreçlerde yer alınacak ve gerektiğinde müşteriler ile iletişim kurulacaktır. İSTENEN YETE..

Ankara / Çankaya Sam Medya

Genel Nitelikler Çalışan adayından; Object Oriented PHP konusunda tam hakimiyet, Modern HTML5 tasarımlarını javascript ve CSS3 kullanarak internet sitesine dönüştürebilme, Algoritma kurabilme ve analitik düşünme becerisi, MySQL veritabanı tasarlayabilme, Bootstrap..

İstanbul Avrupa / Şişli Salman Bilgisayar Ltd. Şti

WWW.SALMANBİLGİSAYAR.COM.TR sitemii yönetecek world pres siteleri yapabileiccek g..g n11 sahibniden gibi platformları yönetecek google adwords facebook twiter gibi platromlarda reklam ve yönetim yapabilecek grafik tasarımdan anlayan deneyimli arkadaşlar alınacaktır. ..

Ankara / Tümü Zirve Bilgisayar

Hukuk alanına yönelik yenilikçi yazılım projeleri geliştiren ve araştırma/geliştirme projeleri yöneten, konusunda uzman ve sektörünün öncülerinden olan firmamız bünyesinde istihdam edilmek ve görevlendirilmek üzere Yazılım Mühendisi aramaktayız. - Senior Web Developer, PHP (Uzman Web Uy..

İstanbul Anadolu / Ataşehir ORKA HİPERMARKETLERİ

VASIFSIZ DEPODA CALISACAK VE PAKETLEME YAPABILECEK AKTIF UYUMLU ARKADASLAR ALINACAKTIR..

İstanbul Avrupa / Fatih Bengü Hayat

Başvuru yapacakların çok iyi WORDPRESS tecrübesi olanalar aranmaktadır. Wordpress Tecrübesi olmayanlar lütfen başvuru yapmasınlar. Genel iş tanımı; * Geleneksel Tıp eğitimi ve uygulaması alanında faaliyet gösteren * Takribi 40 adet domain ve web sitesi olan firmamızın; * Dom..

Ankara / Çankaya Vairosoft

✔ Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, ✔ Asp.net MVC ile web projesi geliştirme konusunda en az 2 yıl tecrübeli, ✔ Html, Css, Bootstrap, JavaScript, JQuery, Json gibi web teknolojilerini proje içerisinde rahat kullanabilecek seviyede olan ✔ OOP, Katmanlı Mimari, Tasarım Dese..

İstanbul Avrupa / Şişli Marka İnteractive

Web Tasarım ve Yazılım Sektöründe 11 yıllık tecrübesi bulunan Nişantaşı'ndaki firmamıza; - En az 2 yıl web tabanlı yazılım geliştirme tecrübesi bulunan, - C#, Asp.NET MVC dillerine hakim ve Microsoft.NET platformunda tecrübeli, - HTML 5, Javascript, CSS, Jquery, Bootstrap k..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Doğa Reklam

Web ve e-ticaret hizmeti sağladığımız müşterilerimizin, web sitelerinin kurulumu yapabilecek, sorunlarını çözebilecek arkadaşlar aranmaktadır. Aranan nitelikler; - Hazır CMS sistemleri kullanabilen (WordPress, opencart, magento,) gibi PHP yazılımlar hak..