Web Developer İş İlanları

Pozisyon: Web Developer
İstanbul Avrupa / Şişli Küp Ajans

- PHP ve MSSql ile en az 3 yıl yazılım geliştirmiş, - HTML, Javascript, JQuery, CSS, konusunda bilgi sahibi, -PHP Framework yapıları ile daha önce çalışmış (Zend, Laravel, Symfony), - Teknik dokümanları okuyup anlayabilecek derecede İngilizce bilgisine sahip, - SEO konusunda..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Eleman.net
Ankara / Çankaya Asrın Bilişim Hizmetleri

İŞİN TANIMI Hazır bir web şablonu kullanılarak in-house bir web uygulaması oluşturulacaktır. Arkasın veritabanı mevcuttur fakat veritabanı fonksiyonları hazır olarak verilecektir. ARANAN KRİTERLER * PHP + CSS + HTML + JS konularında tek başına iş yapacak düzey..

Şirketimiz GOSB Teknopark AR-GE Ofisinde görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip "Web Yazılım Geliştirici" aramaktayız. Aranan Temel Nitelikler - HTML, HTML5, CSS3, Javascript konularına hakim, - PHP konusunda tecrübeli - JavaScript bilen, JQuery ile hazır p..

İstanbul Avrupa / Şişli Pdı Dıgıtal Medıa Agency

Adaylar dinamik bir yazılım geliştirme ortamında HTML, .NET(ASPNET, C#) ve MS SQL Server teknolojilerini kullanarak yazılım geliştireceklerdir. En az 2 web tabanlı yazılım geliştirme tecrübesi bulunan, C# , .NET , ASP.NET dilleri ile Microsoft.NET platformunda tecrübeli,..

Ankara / Çankaya Fsb Teknoloji A. Ş

Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği veya Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi bölümlerinden mezun ( Tercihen) Php /MySQL ,HTML ,CSS, Javascript , Photoshop alanında en az 2 yıl deneyim sahibi, Yeni nesil internet teknolojileri konusunda bilgi sa..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Digital Partner Yazılım Hizmetleri Ltd. Şti.

Mevcut yazılım ekibimizi büyütmek için genç ve dinamik takım arkadaşları arıyoruz. Ne Bekliyoruz: PHP / MYSQL 'a hakim Mvc ve Smarty yapısına hakim Codeigniter ve Bootstrap Başta Olmak Üzere Frameworklere aşina Ekip çalışmasına yatkın Junior / Senior..

Denizli / Tümü Yorka Yazılım Ltd. Şti.

.NET platformunda C# yazılım dilinde uzman, Masaüstü ve web tabanlı uygulama geliştirmede deneyimli, Yeni teknolojileri takip eden ve ASP.NET MVC konusunda bilgi sahibi, HTML 5, CSS(CSS3), JavaScript, Ajax ve jQuery konularında deneyimli, XML, JSON, Web Services konuların..

Pendikte faaliyet gösteren ajansımıza Tam zamanlı, - Programlama mantığı ve algoritma yeteneği olup, programlama dili ve framework saplantısı olmayan. - Problem çözme yeteneğine sahip. - Bir sorunla karşılaştığında çözüme ulaşabilmek adına ihtiyacı olan anahtar kelimeleri kolayca b..

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren Firmamızda görevlendirmek üzere aşağıdaki özellik ve bilgilere sahip çalışma arkadaşı alınacaktır. -Php, MYSQL, HTML, CSS, JS kodlama türlerine hakim, -XML,C#,API gibi Web Servis Bilgisine Sahip -Adobe Creative Suite, Phot..