Web Developer İş İlanları

Pozisyon: Web Developer
İzmir / Balçova Arce Yazılım

- PHP Framework yapılarında deneyimli, - MySQL kullanımında deneyimli, - HTML, CSS, Jquery konularında bilgi sahibi, - Web Servisleri konusunda deneyimli (SOAP, REST), - Versiyon kontrol sistemi kullanımında deneyimli (Git, SVN), Pozitif iletişimi ..

Düzce / Tümü Carpedu Bilişim

Web Yazılım Uzmanı Back-End Developer; - Python, Ajax, Postgresql, Node.js konularına hakim. Nesne Tabanlı Programlama konusunda deneyimli. - Python Django veya Flask frameworklerinden biriyle proje geliştirme tecrübesine sahip. - SVN, CVS, Git vb yazılım kod p..

3Durak Kimdir? 3D Yazıcı alanında faaliyet gösteren 3Durak mimarlık, endüstriyel tasarım, medikal, mühendislik gibi sektörlere 3D Printing hizmeti vermektedir. Aranan Nitelikler * En az 2 yıl Web tabanlı yazılım geliştirme projelerinde deneyimli. * .Net..

Ankara Çankaya'daki Şirketimiz bünyesinde çalışacak PHP ve MYSQL bilgisinde çok iyi olan, Css, Ajax, javascript, Jquery konularında iyi derecede bilgili, Kendisini sürekli geliştiren, yeni teknolojileri takip eden, Araştırma yapabilecek düzeyde İngilizce bilgisi olan,..

Ankara / Çankaya Erbab-I Medya

Ankara / Bahçelievler'de, Dijital Medya Pazarlama ve Siber Güvenlik Üzerine Faaliyet Gösteren Ajansımıza; Hafta içi 5 gün çalışır, hafta sonu 2 gün keyfime bakarım diyen :) - PSD çizim yapıp son teknoloji HTML5 & CSS3 döküm gerçekleştirebilen, - Bootstrap, jQuery ve R..

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren Firmamızda görevlendirmek üzere aşağıdaki özellik ve bilgilere sahip çalışma arkadaşı alınacaktır. -Php, MYSQL, HTML, CSS, JS kodlama türlerine hakim, -XML,C#,API gibi Web Servis Bilgisine Sahip -Adobe Creative Suite, Phot..

İZMİR YEŞİLOVA’DA , web projelerinde çalıştırılmak üzere WEB ARAYÜZ TASARIM UZMANI aranmaktadır. HTML, HTML5, CSS3 konusunda en az 2 yıl tecrübeye sahip, Tasarım ekibi ile koordineli ve uyumlu çalışabilen, Güncel HTML, CSS trendlerini bilen son teknolojilere hâkim, CS..

Ankara / Çankaya Obiziz Sosyal Medya Ajansı

Genel Nitelikler PHP Developer Takım arkadaşları arıyoruz; E-Ticaret projelerinde yer almış, Ekip ile koordineli çalışabilen, Problem çözebilen, Object Oriented kodlamaya yatkın, Test edebilen ve kullanabilen İş Tanımı ..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Englısh Park

Firmamızın yazılım departmanında tam zamanlı olarak görev alacak, PHP & MySQL yazılım uzmanı arkadaşlar arıyoruz. Her türlü web tabanlı uygulamayı geliştirip hayata geçirebilecek kadar PHP ve MYSQL bilgisi olan, HTML ve CSS bilgisi iyi derecede, Codeigniter bilg..

İstanbul Avrupa / Eyüp Te Bilişim Yazılım Ve İnternet Hiz.

Lütfen İlanı Dikkatli Okuyup Öyle Başvuru Yapınız. TE Bilişim bünyesinde çalışmak üzere şirket içinde geliştirilmiş Yazımların satış sonrası destek ve çağrı sisteminden gelen hata bildirimleri ve destek talepleri için çözüm üretecek yazılım destek uzmanı arıyoruz. Nitelikle..