Web Developer İş İlanları

Pozisyon: Web Developer
İstanbul Avrupa / Sarıyer Pdı Dıgıtal Medıa Agency

Adaylar dinamik bir yazılım geliştirme ortamında HTML, .NET(ASPNET, C#) ve MS SQL Server teknolojilerini kullanarak yazılım geliştireceklerdir. En az 2 web tabanlı yazılım geliştirme tecrübesi bulunan, C# , .NET , ASP.NET dilleri ile Microsoft.NET platformunda tecrübeli,..

İstanbul Anadolu / Ataşehir ORKA HİPERMARKETLERİ

VASIFSIZ DEPODA CALISACAK VE PAKETLEME YAPABILECEK AKTIF UYUMLU ARKADASLAR ALINACAKTIR..

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren Firmamızda görevlendirmek üzere aşağıdaki özellik ve bilgilere sahip çalışma arkadaşı alınacaktır. -Php, MYSQL, HTML, CSS, JS kodlama türlerine hakim, -XML,C#,API gibi Web Servis Bilgisine Sahip -Adobe Creative Suite, Phot..

İzmir / Güzelbahçe Bynogame Online Oyunlar

Online oyun sektörünün lider kuruluşu ByNoGame ekibine katılacak Backend PHP Yazılım Uzmanı arıyoruz. İzmir Güzelbahçe'de benzersiz bir iş ortamında, sektördeki yeniliklerin öncüsü ByNoGame ailesinin bir parçası olma fırsatı... Aradığımız nitelikleri taşıdığınıza inanıyorsanız fotoğraf..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Doğa Reklam

Web ve e-ticaret hizmeti sağladığımız müşterilerimizin web sitelerinin kurulumu yapabilecek, sorunlarını çözebilecek arkadaşlar aranmaktadır. Başvuru yapanlar hangi konular ile ilgili bilgisi olduğunu ön yazıda belirtmelidirler ön yazı da bilgi vermeyen kişilerin başvuruları değerlendi..

GENEL NİTELİKLER Kapsül Grup A.Ş. bünyesinde istihdam edilmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip WEB DEVELOPER aramaktayız. - Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Programcılığı veya ilgili bölümlerden mezun, - En az 1 yıl Web Developer tecrübesi olan, - Web tasarı..

İzmir / Bayraklı Fuga Yazılım Ltd. Şti

Bayraklı'daki ofisimiz için takım arkadaşı arıyoruz ! ✔ Yazılım geliştirme konusunda en az 3 yıl tecrübeli, ✔ Daha önce Asp.net MVC ile web projesi geliştirmiş, ✔ Html, Css, Bootstrap, JavaScript, JQuery, Json gibi web teknolojilerini proje içerisinde rahat kul..

Beşiktaş’taki ofisimizde tam zamanlı çalışmak üzere aşağıdaki özelliklere sahip Web developer – Wordpress uzmanı aramaktayız: - Wordpress konusunda uzman, - Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun veya mezun olacak, - Html-css'i wordpress'e başarılı bir şekilde giydirebil..

Bartın / Merkez Carpedu

Web Yazılım Uzmanı Back-End Developer; - Python, Ajax, Postgresql, Node.js konularına hakim. Nesne Tabanlı Programlama konusunda deneyimli. - Python Django veya Flask frameworklerinden biriyle proje geliştirme tecrübesine sahip. - SVN, CVS, Git vb yazılım kod p..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Doğa Reklam

Web ve e-ticaret hizmeti sağladığımız müşterilerimizin web sitelerinin kurulumu yapabilecek, sorunlarını çözebilecek arkadaşlar aranmaktadır. Nitelikler; Junior elaman nitelikleri - PHP eğitimi veya tecrübesi - Öğrenme isteği hevesi - ..