Yardımcı İş İlanları

Pozisyon: Yardımcı
İstanbul Avrupa / Arnavutköy Motorfan Elektrik Sanayi

Hadımköy'de buluna fabrikamızın muhasebe departmanında görev almak üzere ETA-SQL bilen en az yıl muhasebe deneyimli bayan ön muhasebe perseoneli alınacaktır. Lütfen başvurularınız online yapınız...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Monna Kımya

ELEKTRİK-ELEKTRONİK İŞİNDE DENEYİMLİ MAKİNA DONANIMLARINA HAKİM, B SINIFI EHLİYETİ OLUP AKTİF OLARAK ARAÇ KULLANABİLEN, YAKUPLU ,BEYLİKDÜZÜ VE ESENYURT ÇEVRESİNDE OTURAN, ERKEK - 25 YAŞINI GEÇMİŞ..

Ecrintur Turizm bünyesinde, Arkman ve Luca Program bilgisi iyi, Sorumluluk sahibi, En az 1 yıl tecrübesi olan, Tercihen 2 yada 4 yıllık Üniversite Mezunu, Turizm Resmi Muhasebe bilgisi iyi, Yasal mevzuat ve uygulamalarına,tekdüzen hesap planına ve ra..

İstanbul Avrupa / Güngören Dayıoğlu Muhasebe

MALİ MÜŞAVİRLİK OFİSİNE ACİL - EN AZ 2 YIL MUHASEBE BÜROSU TECRÜBESİNE SAHİP, - TEK DÜZEN HESAP PLANINA VAKIF - EKİP ÇALIŞMASINA UYGUN - BAYAN MUHASEBE ELEMANLARI ARANMAKTADIR..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Ros Giyim

Örme konfeksiyon imalatı ve ihracatı yapan firmamızın Güneşli'de faaliyet gösteren fabrikasında görevlendirilmek üzere; Örme kumaş ve konfeksiyon konusunda deneyimli, Modelhane'de en az 1-2 yıl görev almış, Takip kabiliyeti gelişmiş, Numune ölçümü yapabilecek, Mo..

Muğla / Bodrum Aybüke K***

Çok acil ev işlerine ve bebek bakımına yardımcı olabilecek yatılı kalacak (yabancıda olabilir) bayan yardımcı aranıyor. Maaş + sgk NOT: CEP TELEFONUNDAN ULAŞILMASI RİCA OLUNUR!..

Antalya / Kumluca Hal Lokanta

ANTALYA - KUMLUCA MAVİKENT DE HAL LOKANTASINDA ÇALIŞACAK BAYAN SERVİS ELEMANI ARANIYOR..

Çanakkale / Bozcaada Vitas Turizm

8 odalı butik otel için mutfak işlerinden anlayan kahvaltı çıkarabilecek aparatif hazırlayanilecek ve otelin ihtiyaçlarına göre yardımcı olabilecek 40 yaşının altında bayan eleman aranıyor 8 odalı butik otel için temizlik işlerini yapabilecek ve otelin ihtiyaçlarına göre yardımcı olabil..

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Kaysu Day. Tük. Mall. San. Tic. Ltd. Şti

Firmamızın Bilişim ekibinde çalışmak üzere web sitelerimize ürünleri girecek, gerekli direktifler doğrultusunda hareket edecek bayan çalışma arkadaşı arıyoruz. * 4 Yıllık Üniversite Mezunu * Bilgisayar Hakimiyeti İyi * Diksiyonu Düzgün * Prezantabl Asgar..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Gisa Yayın Aş

Yayın sektöründe faaliyet gösteren firmamıza; Muhasebe alanında en az 3 yıl tecrübeli LOGO programını kullanabilen MS Office uygulamalarını etkin kullanabilen Word ve özellikle Excel bilgisine sahip Excel Raporlamalarını Düzenli Bir Şekilde Üst yetkilisine zamanında ye..