Yardımcı İş İlanları

Pozisyon: Yardımcı
İstanbul Avrupa / Güngören Alper Servis

firmamıza yetiştirilmek üzere yardımcı eleman alınacaktır..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Dekoset Çelik Kapı Mobilya

Davutpaşa imalatımız için; DEKOSET Mutfak banyo mobilyaları ve kapı imalatı yapan firmamıza; - ustalara yardımcı olacak verilen temel işleri yapacak usta yardımcıları çıraklar, iş deneyimi olmayan yetiştirilecek elemanlar. - Mebran makina kullanımı öğretilecek elemanlar -Mobi..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Örmeci Çorap San. Tic. Ltd

İstanbul Hadımköy'de kurulu şirketimizin muhasebe departmanında görevlendirilmek üzere donanımlı, muhasebe mesleğini severek yapan , araştırmaktan , öğrenmekten ve çalışmaktan bıkmayan , kendisine ve çevresine saygısı olan muhasebe yardımcı elemanı arıyoruz...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Hk Diva Clup

Ayakkabı imalatı yapan firmamıza ofis işlerine yardımcı olacak ön muhasebeden anlayan sekreter alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Uzay Sistem

En az lise mezunu, Muhasebe Meslek Yüksek okulu veya 4 yıllık (İşletme ,İktisat, Maliye) bölümlerden mezun, Ön muhasebe alanında bilgi sahibi, Mikro ve Microsoft Office programlarına hakim, İş disiplinini önemseyen, sorumluluk sahibi, Sistemli ve düzenli çalışma alışkan..

İstanbul Avrupa / Sultangazi Canay Triko Örme San Ve Tic. Ltd. Şti

Firmamıza dokuma ve örme de deneyimli tasarım departmanında çalışacak gelişime açık tasarım asistanı bayan çalışma arkadaşı aramaktayız. *Sultangazi'ye ulaşım sorunu olmayan. *Dikilen modelleri giyebilecek. *38/40 beden arası olan. *Çalışma saatler sabah ..

İstanbul Avrupa / Esenler Mali Müşavirlik Bürosu

Muhasebe bürosunda; - Ofis içinde çalışacak, - Tek düzen hesap planına ve muhasebe sistemine hakim, - Bilanço esasına göre defter kayıtlarını yapabilecek, - Ücret bordrosu, aylık prim ve hizmet bildirgeleri hazırlama, işe giriş ve işten çıkış işlemlerini yapabilecek, - ..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Atom Mühendislik Ltd. Şti.

GENEL ÖZELLİKLER : Atom Mühendislik 2004 yılından beri faaliyet gösteren ve sektörünün öncü kuruluşudur . Firmamız Avrupa ve Asya'dan Endüstriyel ürün ithalatı yapmakta aynı zamanda tekstil grubunu kendi içinde üretmektedir . * En az lise mezunu , tercihen iktisat, işletme..

İstanbul Anadolu / Sultanbeyli Detay Trafik

TRAFİK İŞARET LEVHA ATÖLYESİNE YETİŞTİRİLMEK ÜZERE BAY BAYAN ELEMAN ALINACAKTIR.SULTANBEYLİ CİVARINDA İKAMET EDENLER TERCİH EDİLİR...

Ankara / Yenimahalle Cb Alüminyum

FİRMAMIZDA MAAŞ + SİGORTA İLE ÇALIŞACAK GÜNDE MAKSİMUM 10 KİŞİYE YEMEK YAPACAK TEMİZLİKTE DİSİPLİNLİ VE DÜZENLİ BAYAN ARKADAŞ ARIYORUZ..