Yardımcı İş İlanları

Pozisyon: Yardımcı
İstanbul Avrupa / Bahçelievler Döner Sokağı

Yenibosna'da yeni açılan döner-fastfood kafeye, -Güler yüzlü, iletişim becerileri kuvvetli ve hizmet kalitesine önem veren, çalışma disiplininden taviz vermeyen, -Alanında deneyimli, -Aylık ücretle sigortalı çalışacak, -Genç, seri çalışabilecek, becerikli ve fastfood s..

İstanbul Avrupa / Güngören Duy-İz Tekstil

İHRACAT YAPAN FİRMAMIZA İNGİLİZCE DİLİNE HAKİM PLANLAMA BÖLÜMÜNDE ÖRME GRUBUNDA KUMAŞ BİLGİSİ OLAN DENEYİMLİ ARKADAŞLARLA EKİBİMİZE TAMAMLAMAK İSTİYORUZ BAĞCILAR-GÜNGÖREN -MERTER- BAKIRKÖY ÖNCELİKLİ TERCİHİMİZDİR...

İstanbul Avrupa / Kağıthane Dekoset Çelik Kapı Mobilya

Mutfak banyo dolapları ve iç oda kapıları imalatı yapan firmamızın genişleyen kadrosu için uzun süreli çalışmayı düşünen; mobilya ustaları, kalfaları, yardımcıları alınacaktır. Toplamda 6 kişi alınacaktır. Firmamızın imalatı TOPKAPI sanayii dedir. Davutpaşa metro, cevizlibağ ülker yakı..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Svn Tekstil

GENEL NİTELİKLER Dünya'nın En Büyük Markalarına Örme Hazır Giyim İmalatı Yapan Fabrikamızda Görevlendirilmek Üzere; Pazarlama Departmanında Çalışacak Tekstil ile ilgili Lise-Üniversite düzeyi okullardan mezun Kesinlikle İngilizce bilen Global Çalışan firmamızın ..

Kocaeli / Çayırova Dürümcü Adem

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere; motor kurye alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Ümraniye UMUR BASIM

Basım sektöründe en geniş ürün çeşidi ve en büyük makine parkı ile lider konumda olan; Sürekli Form, Zarf, Tabaka Ofset, Rulo, Kağıt Poşet, Etiket, Ambalaj Dolum ve Promosyon Ürünleri olmak üzere 8 ayrı üretim hattına sahip, sektörün ilk 500 sanayi kuruluşu arasında yer alan ve ilkleri ile bilinen ş..

Ankara / Çankaya Mepol Gıda Paz Ltd Şti

ANKARADAKİ CAFETERYAMIZA CAFETERYADA ÇALIŞMIŞ TECRÜBELİ ARKADAŞLAR ALINACAKTIR. 1400 MAAŞ+ SGK+ YOL+ YEMEK İLGİLİ KİŞİ SABİRE HANIM 5074551484..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Aktif İklimlendirme Klima Hav. Soğutma

DAIKIN YETKİLİ SERVİSİ AKTİF İKLİMLENDİRME VE HAVALANDIRMA LTD.ŞTİ. bünyesinde görevlendirmek üzere aşağıdaki özelliklerde ekip çalışmasına uyumlu teknik personel aranmaktadır. - Klima sistemleri ve teknik servis konusunda deneyimli veya deneyimsiz. - Askerlik görevini yapmış..

Şirketimiz bünyesinde muhasebe departmanı içinde, muhasebe personeli olarak çalışacak takım arkadaşları aranıyor. İş Tanımı: Yapılan sözleşmelerin incelenmesi Alış/Satış faturaların kontrolü Evrak İşleme ve Kontrol Satış ve Maliyet Raporlarının Hazırlanma..