Yazılımcı İş İlanları

Pozisyon: Yazılımcı
İstanbul Anadolu / Ümraniye Bisar Bilgi Teknolojileri

Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği veya ilgili bölümlerinden mezun Alanında en az 4 yıl tecrübeli En az bir, orta veya büyük ölçekli kurumsal .NET yazılım projesinde görev almış Çok katmanlı (n-Tier) mimari konusunda deneyimli İyi derecede C# ve OOP bilgisi olan Ma..

İstanbul Anadolu / Tümü Funmoth Games

İş Açıklaması 2016 Yılının başında kurulan mobil platformlar için ülkemiz adına daha iyi projeler yaparak geleceği oluşturmak istiyoruz. Çıkarttığımız ve çıkartacağımız oyunlar için interaktif bay ve bayan mobil developer iş arkadaşlarına ihtiyacımız var. Geliştirilecek ola..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Mikromaks Mühendislik

Yazılım firmamaızda aşağıda nitelikleri belirtilmiş Web Tasarım uzmanı aranmaktadır. 1.Grafik - Web tasarım konusunda minimum 2 yıl tecrübeli 2. Adobe Photoshop, Illustrator kullanımı konusunda deneyim sahibi, 3. Yaptığı web tasarım çalışmalarını referans olarak gösterebilecek,..

İstanbul Avrupa / Sarıyer Qoolink

- Tercihen üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, - PHP diline ve PHP ile birlikte kullanılan frameworklere hakim - MySQL'e çok iyi derecede hakim - Web servisleri konusunda tecrübeli - PHP Object Oriented Programlama (OOP) ve MVC mimarisine hakim - JavaScript, Ang..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Cmd Teknoloji Danışmanlık Ltd Şti

Şirketimiz, çözüm ortaklığını yaptığımız paket yazılımlar ile, orta ve büyük ölçekli firmalara; depo süreçlerini takip etmek üzere danışmanlık ve destek vermektedir. İş süreçlerimiz, uygun yazılımı bulmak üzere; iş analizinden başlayarak, ilgili yazılımın kurulum, eğitim ve satış sonra..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Englısh Park

Yazılım departmanımızda çalışmak üzere ; Android ve IOS uygulama yazılım uzmanları alınacaktır. Aranan nitelikler, • Native olarak Android ve IOS uygulaması geliştiriyor olmak • Android için: Java programlama, Android SDK ve Android Studio, Eclipse gibi ortamla..

Genel Nitelikler • Üniversitelerin Bilgisayar, Matematik, Endüstri, Elektrik-Elektronik Mühendisliği veya eşdeğer bölümlerinden mezun, • Visual Studio platformunda yazılım geliştirme tecrübresine sahip (C#, MVC5) en az 2 senedir aktif olarak yazılım geliştiren, • Nesne yönelimli y..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Ns Reklam

Fenerbahçe ve Hasanpaşada ' de hizmet gösteren şirketimizde kapsamlı projelerde yer alacak .Net yazılım uzmanları aranmaktadır. • Tercihen Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, • .NET / C# platformlarında uygulama geliştirme ve T-SQL tecrübesi olan • En az 2 yıl aktif ..