Yazılımcı İş İlanları

Pozisyon: Yazılımcı

Kurumsal Yazılımlar üzerine Çalışan Firmamıza; ****DELPHI ve JAVA yazılım programlamaları konusunda ileri derecede bilgi sahibi; * Mühendislik veya MYO mezunu * En az 2 Yıl tecrübeli * Nesne tabanlı ve modüler kodlama yapabilen * SQL Server,MYSQL ve 3.parti verit..

• C# diline ve OOP prensiplerine hakim. • 3 Katmanlı mimari ile proje tecrübesi olan. • Referans gösterebileceği C# masaüstü uygulamaları olan. • MsSQL veritabanını ve toollarını etkili kullanabilen, iyi düzeyde T-SQL bilen. • Gelişme ve öğrenmeye açık, araştırmacı olan...

Ankara / Çankaya Ac Bilişim

Şirketimiz bünyesine alınmak üzere çalışma arkadaşları aramaktayız. - PHP programlama dilinde ileri seviye bilgili ve deneyimli, - MySQL, HTML, CSS ve jquery konularında bilgili ve deneyimli, - En az 2 yıl iş tecrübesi olan, - Daha önce geliştirdiği projeleri sunabilec..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Nokta Bilgi İşlem

GENEL NİTELİKLER • Logo Destek Uzmanı olarak en az 3 yıl deneyimli, • LOGO Projelerinde Görev Almış, ERP uygulamaları konusuna hakim olan, • Tercihen Microsoft SQL Server ve yardımıcı arayüz proğram yazılımı konularında deneyimli • Genel Muhasebe, Üretim, MRP ve Personel Konu..

İstanbul Avrupa / Esenler Webimedya

- ASP.NET ve C# Yazılım Dillerine Hakim, - MSSQL 2008 T-SQL Sorgularına Hakim, - SQL Server 2008 Kullanabilen, - Entity Framework Mimarisine Hakim, - CSS, HTML dillerinde tecrübeli - java script Jquery uygulamalarında bilgi sahibi - Hızlı yaratıcı, yenilikçi, görs..

İstanbul Avrupa / Esenler Webimedya

- ASP.NET ve C# Yazılım Dillerine Hakim, - MSSQL 2008 T-SQL Sorgularına Hakim, - SQL Server 2008 Kullanabilen, - Entity Framework Mimarisine Hakim, - CSS, HTML dillerinde tecrübeli - java script Jquery uygulamalarında bilgi sahibi - Hızlı yaratıcı, yenilikçi, görs..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Travelshop Turkey

Well-educated and able to speak and write in English Our companies operating in the tourism sector ; With at least 2 years work experience , Design programs and computer dominate ( Freehand + + Photoshop + Flash + Actionscript Adobe Illustrator ) Enough to generate HTM..

Kocaeli / İzmit Teknoarge Teknoloji

Şirketimiz turizm sektörüne yönelik satış, operasyon ve muhasebe sistemleri geliştirmektedir. Alanında Türkiye'nin lider firmasıdır ve bu sektörde 10 yıllık iş tecrübesi bulunmaktadır. Bize katılıp ürettiğimiz yazılımlara zekice katkıda bulunabilecek çalışma arkadaşları arıyoruz. Ana od..

İstanbul Avrupa / Güngören Csr Yazılım

Php / MySql Javascript Css Html bilgisi olan, Tercihen Laravel veya Symphony PHP­ framework’leri ile proje geliştirmiş ya da php üstünde framework yapısına adapte olabilecek, Çok iyi algoritma geliştirme yeteneği olan, Yeni bir şey öğrenmediği günü boş geçmiş kabul eden, ..

Ankara / Çankaya Easyofis

En az 1 yıl Android uygulamaları geliştirme deneyimi olan, REST/JSON, SOAP, WS teknolojileriyle çalışmış, Object Oriented Programming ve Design Patterns konularına hakim, Play Store platformlarında canlıya alma konusunda deneyimi olan, Performans odaklı geliştirme yapa..