Yazılımcı İş İlanları

Pozisyon: Yazılımcı
İzmir / Konak Mobil Uygulama

İleri düzeyde nesne tabanlı programlama bilgisi olan, Mobil uygulama geliştirme konusunda 2+ yıl deneyimli, Php ve mysql bilgisi olan, Hybrid platformlarda bilgi ve tecrübe sahibi (PhoneGap, Cordova, Xamarin, Ionic), HTML5, CSS3 ve JavaScript'i mobil ortamlarda kullanabilen,..

Firmamızda tam zamanlı çalışacak Web Developer'lar aranmaktadır. Çalışacak arkadaşlardan temel beklentiler şu şekildedir: - Hazır CMS Sistemlerini Kullanabilen, - Wordpress ve Opencart Konularında Uzman Düzeyde Bilgi Sahibi Olan, - Hazır Tema, Eklenti, Modül Kur..

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE TECRÜBELİ, SORUMLULUK ALABİLEN TAKIM ARKADAŞLARI ARANMAKTADIR...

Antalya / Muratpaşa Cloud Ventures

-PHP ve/veya ASP.NET bilgisine sahip, -Tercihen Java dilinde daha önce çalışmış, - PHP Framework yapılarında deneyimli, - Tercihen MySQL kullanımında deneyimli, - HTML, CSS, Javascript konularında bilgi sahibi, Projelendirdiğimiz Bulut tabanlı sistemin yapım aşam..

Aranan nitelikler - En az 1 yıl deneyimli - Php - Mysql teknolojilerine hakim - Tercihen symfony veya laravel ile çalışmış - Temel html ve css bilgisine sahip - Yazılım standartlarına uygun kod yazan - Yeni teknolojileri öğrenmeye meraklı ve araştırm..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler İnteraktif Yazılım

Yazılım firmamızın SATIŞ PAZARLAMA DEPARTMANINDA çalışmak üzere SATIŞ DANIŞMANI olarak çalışacak Diksiyonu düzgün, İnsan ilişkilerinde başarılı, İkna ve iletişim becerileri yüksek, satış konusunda kariyer hedefi olan Takım çalışmasına yatkın, Dinamik bir ortamda..

Ankara / Gölbaşı 2z Yazılım

Ankara Üniversitesi Teknokent bölgesinde faaliyet gösteren ve Türkiye'nin en büyük bilişim eğitim platformlarından Koddemy'nin kurucusu olan firmamızın, mevcut ve yeni yazılım projelerinin geliştirmesinde görev almak üzere Asp.Net MVC Yazılım Uzmanları aramaktayız. Üniversitelerin Bilgi..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Ode Teknoloji Ve Ticaret Ltd. Şti.

Firmamız bünyesinde görev alacak, dışarıdan proje bazlı çalışacak personel arayışımız mevcuttur. Çalışacak olan personel uzaktan çalışacak olup isterse mevcut işine ek iş olarak çalışabilecektir. Yapılacak ödeme proje bazlı ve proje tesliminde hemen olacak şekilde yapılacaktır. ..

Osmaniye / Merkez Exrom Yazılım

Html5, css, php, aspx kodlarını tanıyan.. Sorunla karşılaştığında pratik çözümlerle sorunu giderebilen.. Hayal gücü iyi, zeki ve işlerinde düzenli olan.. Ekip çalışmasına yatkın.. Güler yüzlü, temiz, giyimine önem veren takım arkadaşı arıyoruz.. Ücret konusunda y..

Çanakkale / Biga Sitetescil

İş Tanımı Geliştirmekte olduğumuz sitetescil.com projemizde yer almak üzere PHP Uzmanı aramaktayız. Aranan Nitelikler - PHP Programlama dili konusunda en az 1 yıl tecrübeli, - İleri seviyede MySQL bilgisine sahip, - Nesne odaklı programlama konusunda sıkıntı y..