Yazılımcı İş İlanları

Pozisyon: Yazılımcı
İstanbul Avrupa / Şişli Türk Bilişim

* PHP Framework yapılarında ve MySQL kullanımında uzman, * HTML5, CSS3, Javascript, JQuery konularında bilgili * Sade ve anlaşılır kod yazan, * SEO kriterleri hakkında bilgi sahibi, ( kod yazma aşamasında seo önceliklerini göz önünde bulunduran ) * Mobil cihazlar için respons..

Kayseri / Kocasinan Sedaş Bilgisayar Ltd. Şti

* Üniversitelerin Endüstri mühendislik, Bilgisayar Mühendislik, Bilgisayar Programcılık, İşletme, Matematik bölümlerinden birinden mezun olması * Seyahat etmeye uygun, ülkenin her yerinde ve yurtdışında çalışabilir olmak * Askerliğini tamamlamış yada en az 3 yıl tecil ettirmiş olmak (er..

İstanbul Avrupa / Şişli Özgür Zaman Kontrol Sistemleri

Firmamızda Satışını yapmış olduğumuz Parmak izli,Yüz Tanıma, ve Kartlı cihazlar için program yazabilecek My SQL ve MS-Sql database ve C# bilgisine sahip Bay veya Bayan Erkek Adaylar için askerliğini yapmış 25-40 yaş aralığında En az 1 yıllık B sınıfı sürücü ehliyetli, ..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Maksi Teknik Yazılım

MAKSİ TEKNİK YAZILIM olarak mevcut projelerimizde ve yani projelerde çalışacak takım çalışmasına uyumlu,çalışma arkadaşları aramaktayız, Aranan özellikler; Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun; HTML5, C#,JavaScript, CSS, Jquery bilen ve tasarımını yaparke..

İzmir / Konak Sidranet Yazılım A. Ş.

Medikal Sektör için özel hazırlanmış yazılımımızın güncellenmesi ve ek modüllerin eklenmesi görevinde çalışacak. - C# iyi kullanabilen - .net kütüphanesine hakim - Microsoft SQL iyi derecede bilen - İzmirde ikamet eden - Tam zamanlı çalışacak çalışma arkadaşları..

Netsis iş ortağı olan işletmemizde Netsis programlarını iyi derecede bilen, Aydın Merkez'de ikamet eden , tercihen yüksekokul mezunu, B sınıfı ehliyeti olan , SQL bilen yazılım destek personeli alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Sahateknik Otomasyon Mühendislik

Sektöründe lider olan firmamıza, teknik ekibimize güç katacak genç ve dinamik çalışma arkadaşları aramaktayız. Aranan özellikler; *Elektrik, Elektronik, Otomasyon Bölümü Mezunu, *Elektrik tesisat bilgisine sahip, eğitimini bu konu üzerine almış, *Autocad ve office prog..

İstanbul Anadolu / Ataşehir 2n1marka

Firmamızda Tam zamanlı olarak çalışacak kendi alanında yetkin Web Proglama-yazılımcı arıyoruz. Aranan Kriterler: PHP Framework yapılarında ve MySQL kullanımında uzman, HTML, CSS, Jquery, Ajax konularında bilgi sahibi, Sade ve anlaşılır kod yazan, SEO kriterleri ..

İstanbul Avrupa / Avcılar Gusto Bilişim

Firmamızın çalıştığı müşteriler için gelen web sayfası taleplerine proje bazlı çalışacak olup, html temayı admin paneline ektegrasyonunu yaparak iş akışına devam edecektir. Php kodlamaya tamamen hakim ve sql veritabanını çok iyi bilmesi gerekmektedir. Genel olarak Php, Css, Jquery, Htm..

İstanbul Avrupa / Şişli Niva Teknoloji A. Ş

- Tercihen üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, - PHP diline ve PHP ile birlikte kullanılan Laravel 5.2 framework'üne hakim - MySQL'e çok iyi derecede hakim - Web servisleri konusunda tecrübeli - PHP Object Oriented Programlama (OOP) ve MVC mimarisine hakim - Jav..