Yazılımcı İş İlanları

Pozisyon: Yazılımcı
İstanbul Avrupa / Bakırköy Ae Studıo

Dünya ticaret merkezi ofisimizde projede çalışmak için yazılımcı takım arkadaşları arıyoruz, Firmamız Yabancı Ortaklıdır Takımımıza 5 arkadaş dahil etmeyi hedefliyoruz Microsoft yazılım geliştirmelerine hakim Sektörde 4-6 YIL deneyim sahibi İlgili üniversitelerin..

İzmir / Güzelbahçe Bynogame Online Oyunlar

We are looking for team mates experienced Back-End WEB software specialist, will be able to improve WEB services and will be able to constitute the data base structure our company's web sites and background applications for our office in Güzelbahçe. Basic Qualificatio..

Firmamıza Elektrik Elektronik Mühendisleri alınacaktır...

Ankara / Çankaya Başkent Group

* CMMI Level-3 standartlarına uygun olarak analiz, tasarım ve geliştirme aktivitelerini gerçekleştirebilecek * Secure Development Lifecycle konusunda bilgi sahibi ve güvenli yazılım geliştirme kurallarına uygun geliştirme yapan * Tasarım ve geliştirme aşamalarında gerçekleştirilen çalışm..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Mikromaks Mühendislik

Yazılım firmamaızda aşağıda nitelikleri belirtilmiş Web Tasarım uzmanı aranmaktadır. 1.Grafik - Web tasarım konusunda minimum 2 yıl tecrübeli 2. Adobe Photoshop, Illustrator kullanımı konusunda deneyim sahibi, 3. Yaptığı web tasarım çalışmalarını referans olarak gösterebilecek,..

Bursa / Nilüfer Online Production

İyi derecede PHP ve MYSQL bilgisine sahip, Javascript, jQuery, HTML5 gibi teknolojilerde bilgi sahibi, PSD dosyalarını kusursuz şekilde bootstrap yapısında CSS/HTML kodlama yapabilen, Mobil uygulama yazılımında kendisini geliştirmek isteyen, Tercihen tasarım programları konu..

Ankara / Çankaya Easyofis

Ekibimize, ios geliştirici aramaktayız: Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğrencisi yada Mezun, En az 1 yıl tecrübeli Swift ve Objective - C dillerine hakim Web hizmetleri ve API dan anlayan UI ve UX konusunda çözüm üretebilecek beceride Android bilmesi artısı..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Maksi Teknik Yazılım

MAKSİ TEKNİK YAZILIM olarak mevcut projelerimizde ve yeni projelerde çalışacak takım çalışmasına uyumlu,çalışma arkadaşları aramaktayız, Aranan özellikler; Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun; 3 ile 5 yıl arası Deneyimli HTML5, C#,JavaScript, CSS, Jquery ..

Ankara / Altındağ Saldemsoft Yazılım

Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği veya benzeri 4 yıllık bölümlerinden mezun, Microsoft kod geliştirme teknolojilerine hakim Mobil Uygulama geliştirme de Cross Platform da ( Android - IOS ) iş yapmış olmak .Net ortamında en az 3 yıllık kurumsal yazılım geliştirme deneyimi ola..

Yazılım ekibimizin mobil departmanında çalışacak Android uygulama geliştirmede deneyimli ekip arkadaşları arıyoruz..