Yönetici Adayı İş İlanları

Pozisyon: Yönetici Adayı
İstanbul Anadolu / Tümü Migros

Üniversiteden yeni mezun olmuş ve son 6 ay sigorta primi yatmamış, Tercihen İşletme, İktisat ve Yönetim Bilimleri bölümlerinden mezun, Perakendenin dinamizmine ayak uydurabilecek, İnsan ilişkilerinde başarılı ve sonuç odaklı, Müşteri odaklı yaklaşıma sahip, Ekip çalışma..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler YÖRE GRUP

GIDA SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN MAĞAZALARIMIZA ; 25-40 yaş arası, En az 2 yıl market tecrübesine sahip, Perakendenin dinamizmine ayak uydurabilecek, İnsan ilişkilerinde başarılı ve sonuç odaklı, Müşteri odaklı yaklaşıma sahip, Ekip çalışmasından keyif ala..

Bursa / Nilüfer YÖRE GRUP

GIDA SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN MAĞAZALARIMIZA ; 25-40 yaş arası, En az 2 yıl market tecrübesine sahip, Perakendenin dinamizmine ayak uydurabilecek, İnsan ilişkilerinde başarılı ve sonuç odaklı, Müşteri odaklı yaklaşıma sahip, Ekip çalışmasından keyif ala..

İş TanımıÜretim  alanında her bölümde yetiştirilerek  yurt içi ve yurt dışı satışlar ile müşteri ilişkilerinde de çalışmalar yaptıktan sonra üretim bölümünde üst düzey pozisyonlarda görev alacak çalışma arkadaşları aranmaktadır.Aranan Nitelikler..

Kayseri / Tümü CarrefourSA

İş TanımıCarrefourSA bünyesinde, Kayseri ilinde mevcut ve yeni açılacak olan marketlerimizde görevlendirmek üzere en az 2 yıl tecrübeli Market Yönetici Adayları aranıyor.Aranan Nitelikler- MYO veya Üniversite mezunu,- Tercihen ingilizce b..

İş TanımıLojistik sektörünün değişik alanlarında faaliyetleri olan şirketimizin Akaryakıt/Gaz Dağıtım Bölümünde, Ankara Bölge Amiri olarak görev alacak, ekibin ve operasyonun yönetim sorumluluğunu alacak, alanında tecrübeli çalışma arkadaşı arıyoruz.Aranan Nit..

Tekirdağ / Tümü KARINCA LOJİSTİK A.Ş.

İş TanımıLojistik sektörünün değişik alanlarında faaliyetleri olan şirketimizin Akaryakıt/Gaz Dağıtım Bölümünde, Marmaraereğlisi Bölge Amiri olarak görev alacak, ekibin ve operasyonun yönetim sorumluluğunu alacak, alanında tecrübeli çalışma arkadaşı arıyoruz.A..

İstanbul Avrupa / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıSektöründe Lider olan Şirketimizin Maslak'ta bulunan Elit konut projesinde görevlendirmek üzere 150 kişilik Temizlik Ekibini yönetecek aşağıdaki niteliklere uygun ''Temizlik Hizmetleri Proje Müdürü" arayışımız bulunmaktadır.  Sözleşme esaslarına ..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Ergunlar İnşaat Ve İş Makineleri

100 de100 Döner & Pide Ataşehir ve Küçükbakkalköy şubelerimize 3 restorantın sorumluluğunu alabilecek Ciro katkısı sağlıyacak Yeni müşteriler sağlıyacak Prezentanbl Güleryüzlü Esnek saaatlerde çalışabilecek en az 5 yıl tecrübeli Bay Bayan Personel ar..

İş TanımıCarrefourSA, perakende alanında kariyer yapmak isteyen yeni mezunlara kariyer fırsatları sunuyor.Şanlıurfa'da açılacak marketlerimiz için yetiştirilmek üzere "Yönetici Adayları" arıyoruz.Aranan Nitelikler- Perakende alanında kariyer ya..