Yönetici Adayı İş İlanları

Pozisyon: Yönetici Adayı
İstanbul Avrupa / Şişli İndeo Kurumsal Bilgi Teknolojileri

Firmamızın Muhasebe Departmanında görev alacak, aşağıda belirtilen niteliklerde elemanlar aramaktayız. • Ticaret Lisesi, muhasebe meslek yüksek okulu veya üniversitelerin ilgili bölümlerinde mezun, • Asgari 3 yıl muhasebe konusunda iş tecrübesi olan, • Tek Düzen Hesap Planı ..

İstanbul Anadolu / Tümü Migros

Üniversiteden yeni mezun olmuş ve son 6 ay sigorta primi yatmamış, Tercihen İşletme, İktisat ve Yönetim Bilimleri bölümlerinden mezun, Perakendenin dinamizmine ayak uydurabilecek, İnsan ilişkilerinde başarılı ve sonuç odaklı, Müşteri odaklı yaklaşıma sahip, Ekip çalışma..

Antalya / Muratpaşa Koçyiğit Gıda

***(SICAK SATIŞ) DA ÇALIŞACAK FORD TRANSİT ARAÇ KULLANABİLECEK; GIDA , İTR.TEM. VE İHT MAD.SEKTÖRÜN LİDER ÜRÜNLERİNİN SATIŞ VE PAZARLAMASINDA BULUNACAK ,EN AZ 2 YIL TECRÜBELİ,ANTALYA MERKEZDE ÇALIŞMIŞ MÜŞTERİ PORTFÖYÜ OLAN,İYİ DERECEDE ARAÇ KULLANABİLEN B SINIFI EHLİYETLİ,GİYİMİNE ÖZENLİ,DİKSİYONU D..

Kocaeli / Tümü Migros

Genel Nitelikler: Üniversiteden yeni mezun olmuş, Perakendenin dinamizmine ayak uydurabilecek, İnsan ilişkilerinde başarılı ve sonuç odaklı, Müşteri odaklı yaklaşıma sahip, Ekip çalışmasından keyif alan, Erkek adaylar için tercihen askerlik görevini tamamla..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Mass Direct

ACİLL Vasıfsız eleman kadrosu oluşturabilecek yöneticiler aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü 7 / 24 Emlak Durağı

BEYLİKDÜZÜ E5 YAKINI GAYRİMENKUL OFİSİMİZE BEYLİKDÜZÜ VE ÇEVRESİNDEKİ İKAMET EDEN BAY BAYAN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ALINACAKTIR..

Ankara / Çankaya An Yapı Medikal

BİTKİSEL ÜRÜN VE SAĞLIK SEKTÖRÜNDE HİZMET VEREN KURUMSAL FİRMAMIZDA ÇAĞRI MERKEZİ DEPARTMANINA OFİS İÇERİSİNDE ÇALIŞABİLECEK (TELEFONDAN GELEN SİPARİŞLERİ ALABİLECEK) 30 YAŞINI AŞMAMIŞ 15 BAYAN PERSONEL ALINACAKTIR. * HAFTA İÇİ ÇALIŞMA SAATLERİ : 09:30 - 18:30 * CUMARTES..

Antalya / Muratpaşa Hsc Travel

Firmamız bünyesinde faaliyet gösteren Transferspro markası için çalışacak,turizm sektöründe deneyimli olması tercih edilecek , öğrenime-gelişime açık,dışa dönük,iletişim yönü kuvvetli,markamızın hem pazarlama hem de yönetsel süreçlerinde görev alabilecek ''yönetici adayı '' aramaktayız...

Bursa / Tümü Migros

Genel Nitelikler: Üniversiteden yeni mezun olmuş veya maksimum 2 yıl iş deneyimine sahip, Tercihen İşletme, İktisat ve Yönetim Bilimleri bölümlerinden mezun, Perakendenin dinamizmine ayak uydurabilecek, İnsan ilişkilerinde başarılı ve sonuç odaklı, Müşteri odaklı..

Bursa / Osmangazi Ayhan Oto Perde

İSO 9001 KALİTE YÖNETİMİ TECRÜBESİ OLAN ARKADAŞLAR ARIYORUZ...