Yönetici Adayı İş İlanları

Pozisyon: Yönetici Adayı
Antalya / Tümü GRATİS

İş TanımıEn az lise mezunu, Mağazacılık sektöründe en az 3 yıl olmak üzere, Mağaza Müdürü pozisyonunda en az 1 yıl deneyim sahibi, Dinamik, iletişimi kuvvetli, hedef odaklı çalışabilen Perakende sektöründe kariyer hedefleyen adaylarAra..

İş TanımıESCO Şirketler Grubu, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesinde kurulu, dört fabrikada BEYAZ EŞYA üretimi yapan, Yurtiçi satış ve dağıtımı işlemini gerçekleştiren, Pazarlama şirketleri, Çeşitli illerde kurulu Mağazaları, İthalat ve İhraca..

İstanbul Anadolu / Ümraniye SPC GÜVENLİK VE DANIŞMANLIK LTD. ŞTİ.

* Özel Güvenlik Sektöründe Yönetim Tecrübesine Sahip, * İnsan İlişkilerinde Başarılı ve İletişimi Kuvvetli, * Aktif Araç Kullanabilen, * Ümraniye Bölgesi' ne Yakın İkamet Eden, * Tercihen İngilizce Bilen, * Fizik ve Diksiyonu Kuvvetli, * Dış Görünüşüne Önem Veren,..

En az 2 yıl üretim tecrübesi olan, Ar-Ge ve İmalat proseslerinde görev alabilecek, Kalite Kontrol proseslerine hakim, Makine Mühendisi alınacaktır...

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz uluslararası platformda, Tarım & Tohum Endüstrisi alanında faaliyet gösteren müşteri firmamız için; verilen hedefler ve kurumsal kimlik kuralları doğrultusunda tüm ürün geliştirme faaliyetlerini ..

İstanbul Avrupa / Tümü CarrefourSA

İş Tanımı Üretim bölümünden sorumlu olmak. Üretilen ürünlerin Gıda Mevzuatına uygunluğunu sağlamak. Gıda mevzuatını takip etmek. Ürün kalitesinin arttırılması ile ilgili araştırmalar/çalışmalar yapmak. Üretim birimindeki ekipmanla..

Mersin(İçel) / Tümü GRATİS

İş TanımıMersin Silifke'de yeni açılacak olan mağazamızda görevlendirilmek üzere, Mağazasının tüm operasyonel süreçlerini eksiksiz yönetecek, ekip üyelerini motive edip, kişisel gelişimlerini destekleyecek, satış performansının artırılma..

İstanbul Anadolu / Tümü GRATİS

İş TanımıAnadolu yakası mağazalarımızda Bölge Sorumlusu'na destek veren bu pozisyon için işin gerekleri ve adaylarda aranan özellikler şöyledir: •Mağaza yönetimi ile ilgili tüm sorumlulukları almak, •Günlük yapılması gereken işlemleri yürütmek ve i..

İstanbul Avrupa / Tümü ECZACIBAŞI HOLDİNG

İş TanımıEczacıbaşı Topluluğu’nun stratejik kararlarının alındığı Eczacıbaşı Holding’de doğrudan Denetleme Kurulu bünyesinde görevlendirilecek, orta ve uzun vadede Toplulukta yönetici konumlarına aday olabilecek, yetiştirilmek üzere; kendine güvenen, analitik düşü..

İstanbul Anadolu / Tümü Migros Ticaret AŞ.

İş Tanımıİşe alınacak adaylarımız 12 aylık 'Yönetici Yetiştirme Programı' katılımı sonrasında mağazalarımızda Yönetici olarak görevlendirilecektir.  Aranan NiteliklerÜniversiteden yeni mezun olmuş ve son 6 ay sigorta p..