Yönetici Adayı İş İlanları

Pozisyon: Yönetici Adayı

• Perakende mağazacılık sektöründe Satınalma olarak çalışmış deneyimli, • Kariyerini mağazacılık sektöründe devam ettirmeyi hedefleyen, • Tercihen LOGO ve herhangi muhasebe programı kullanmış, • Stok bilgisine sahip , stok takibi yapabilecek, • İletişimi güçlü,liderlik ve ko..

• Perakende mağazacılık sektöründe YÖNETİCİ olarak deneyimli,-Mağaza içi çeşitli departman kademelerinde görev alabilecek öz verili çalışkan, • Kariyerini mağazacılık sektöründe devam ettirmeyi hedefleyen, • İletişimi güçlü,liderlik ve koçluk yetkinliğine sahip, • Çözüm ve sonuç o..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Stca Gayrimenkul Yatırım İnşaat A. Ş.

Kapı ve Pencere Aksesuarları konusunda ithalat ve ihracat yapan firmamız için , müşteri yönetim ( CRM ) ve ön muhasebe konusunda çalışacak takım arkadaşı arayışındayız. Saygılarımla ,..

BİLGİ İŞEM ÜRÜNLERİ SATIŞ TEMSİLCİ, SATIŞ YETKİLİSİ ŞİRKETİMİZ HAKKINDA BİLGİ ÜNİVERSİTE VE OKULLARDA ANAHTAR TESLIM EĞİTİM SINIFLARI ve KONFERANS SALONLARI KURAN 35 YILDIR FALİYETTE OLAN ANONİM ŞİRKETİZ VİZYON VE MİSYONUMUZ: Ülkemizde eğitimin, kalitesinin artırılması amacı..

Sadıkoğlu Paz. ve Danışmanlık Hizmetleri; Tarım ve Hayvancılık- Endüstriyel Temizlik Ürünleri ve Kaya Tuzu Ürünleri Pazarlama; ve Danışmanlık Hizmetleri; olmak üzere dört ana başlıkta hizmet vermektedir. ŞİRKETİMİZİN YENİ AÇILACAK BÖLGE OFİSLERİNE YETİŞTİRİLMEK ..

İstanbul Avrupa / Avcılar İSTANBUL SERVİCE GROUP

TEMİZLİK, GÜVENLİK, DANIŞMA VE YÖNETİM HİZMETLERİ VERMEKTE OLDUĞUMUZ ŞİRKETİMİZİN MERKEZ OFİSİNDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE AŞAĞIDA BELİRTİLEN VASIFLARDA TAKIM ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ. - Operasyon uygulamalarında deneyimli, - Personel ve özlük işlerinde deneyimli, - Personeli sevk ve ..

İstanbul Anadolu / Sultanbeyli Üç Öğün Catering

Sultanbeyli'de bulunan Yemek Fabrikamız için gece çalışabilecek gıda teknikeri aramaktayız...

İş TanımıCarrefourSA, perakende alanında kariyer yapmak isteyen yeni mezunlara kariyer fırsatları sunuyor. İstanbulda yer alan hipermarketlerimizin taze gıda bölümleri (Pasta-Ekmek, Kasap, Şarküteri, Balık, Sebze Meyve) için yetiştirilmek üzere "Yeni Mezun Yönetici Adayları" ..

İstanbul Anadolu / Tümü Migros

Üniversiteden yeni mezun olmuş ve son 6 ay sigorta primi yatmamış, Tercihen İşletme, İktisat ve Yönetim Bilimleri bölümlerinden mezun, Perakendenin dinamizmine ayak uydurabilecek, İnsan ilişkilerinde başarılı ve sonuç odaklı, Müşteri odaklı yaklaşıma sahip, Ekip çalışma..

Kozmetik Formülator, Üretim, Ar-Ge, Konsept hazırlama, Fason Üretim, Danışmanlık hizmeti veren firmamızda görevlendirilmek üzere ekip arkadaşları aramaktayız. Deneyimsiz olmanızı tercih ediyoruz Erkek adayların askerliklerini yapmış olmaları gerekmektedir İki yıllık kimya teknikeri..