Yönetici Adayı İş İlanları

Pozisyon: Yönetici Adayı
İstanbul Avrupa / Tümü Kılıç Ali Paşa Hamamı

İş TanımıKılıç Ali Paşa Hamamı, Tophane'deki leventlere hizmet vermesi amacıyla Kaptan-ı Derya Kılıç Ali Paşa (Uluç Ali Reis) tarafından büyük usta Mimar Sinan’a yaptırılmıştı. Günümüze harap durumda giren Kılıç Ali Paşa Hamamı'nın renovasyonu bu yıl tamamlandı ve hizme..

Bursa / Tümü Migros

Genel Nitelikler: Üniversiteden yeni mezun olmuş veya maksimum 2 yıl iş deneyimine sahip, Tercihen İşletme, İktisat ve Yönetim Bilimleri bölümlerinden mezun, Perakendenin dinamizmine ayak uydurabilecek, İnsan ilişkilerinde başarılı ve sonuç odaklı, Müşteri odaklı..

İstanbul Anadolu / Maltepe Teknik Haşere Kontrol Hizmetleri

Kurumumuz Hakkında: Merkezi İstanbul'da bulunan şirketimiz kurumsal haşere kontrolü konusunda 47 yıllık deneyimiyle sektöründe faaliyetini sürdürmektedir. Gıda üreticisi ve tedarikçisi işletmeler başta olmak üzere, yüksek ürün güvenliği gerektiren kurumsal müşterilerimiz iç..

Kocaeli / Darıca Dominos Pizza

Genel Nitelikler: En az 1 yıl benzer pozisyonda görev yapmış En az lise mezunu İnsan ilişkileri ve iletişim becerileri güçlü Planlama ve organizasyon yeteneğine sahip MS Office programlarını etkin derecede kullanabilen Erkek adaylar için aske..

İş TanımıTürkiye'nin en büyük ve hızlı büyüyen gruplarından Yıldız Holding, Hızlı Tüketim ürünlerinin Satış ve Pazarlanmasında faaliyet gösteren şirketi Bizim Toptan Satış Mağazaları A.Ş Türkiye Genelinde ki mevcut mağazalarında yetiştirmek üzere Mağaza Yönetici Adaylar..

Sadıkoğlu Paz. ve Danışmanlık Hizmetleri; Tarım ve Hayvancılık- Endüstriyel Temizlik Ürünleri ve Kaya Tuzu Ürünleri Pazarlama; ve Danışmanlık Hizmetleri; olmak üzere dört ana başlıkta hizmet vermektedir. ŞİRKETİMİZİN YENİ AÇILACAK BÖLGE OFİSLERİNE YETİŞTİRİLMEK ..

İstanbul Anadolu / Pendik Prosil Kaucuk Ltd Şti.

SİLİKON KALIP İMALATINDA ÇALIŞACAK. EL BECERİSİNE GÜVENEN SORUMLULUK SAHİBİ DİNAMİK EKİP ÇALIŞMASINA UYUM SAĞLAYABİLECEK. BAYAN ELEMAN...

Ankara / Çankaya An Yapı Medikal

BİTKİSEL ÜRÜN VE SAĞLIK SEKTÖRÜNDE HİZMET VEREN KURUMSAL FİRMAMIZDA ÇAĞRI MERKEZİ DEPARTMANINA OFİS İÇERİSİNDE ÇALIŞABİLECEK (TELEFONDAN GELEN SİPARİŞLERİ ALABİLECEK) 30 YAŞINI AŞMAMIŞ 15 BAYAN PERSONEL ALINACAKTIR. * HAFTA İÇİ ÇALIŞMA SAATLERİ : 09:30 - 18:30 * CUMARTES..

İş Tanımı19 yıllık tecrübesi, 5000'in üzerindeki müşteri portföyü ve Deneyimli Personeli ile Güvenlik Sektörünün köklü firmalarından biridir.   Birçok başarılı projeye imza atmış olan firmamız, Bünyesinde 20 teknik personel ve 5 Satış p..

Muğla / Tümü GRATİS

İş Tanımı     Aranan NiteliklerMuğla Milas ve çevre illerin ulaştırma süreçlerinde görev alacak, E Sınıfı ehliyet sahibi olan,SRC ve psikoteknik belgelerine sahip,Tercihen en az 2 yıl şoförlük tecrübesi olan,..