İş İlanları

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler AvivaSA Emeklilik ve Hayat A.ş.

Avivasa Emeklilik Ve Hayat A. Ş. firmasının aktif ilanlarına veya diğer Finansal Danışman-Türkiye ilanlarına göz atabilirsiniz.Avivasa Emeklilik Ve Hayat A. Ş. Finansal Danışman-Türkiye ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler Rüzgar Denizcilik

Rüzgar Denizcilik firmasının aktif ilanlarına veya diğer Gemi Personeli ilanlarına göz atabilirsiniz.Rüzgar Denizcilik Gemi Personeli ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler Rüzgar Denizcilik

Rüzgar Denizcilik firmasının aktif ilanlarına veya diğer Gemi Elemanları ( Vasıflı / Vasıfsız ilanlarına göz atabilirsiniz.Rüzgar Denizcilik Gemi Elemanları ( Vasıflı / Vasıfsız ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler AvivaSA Emeklilik ve Hayat A.ş.

Finansal Danışmanlık Eğitim Projesi..

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler Net Danışmanlık

İş Açıklaması Danışmanlığını yapmakta olduğumuz, endüstriyel boyahane ve boya ekipmanları vb. üretimi yapan, sektörün ileri gelen yerli şirketlerinden biri için Rusya'da çalışabilecek Satış Müdürü arayışımız bulunmaktadır. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar 40 yaş..

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler toksöz grup

1936 yılında Ordu'da kurulan Sagra, Eylül 2007 yılında Sanset Gıda'nın bünyesine katılmıştır. Sanset Gıda; Sanovel İlaç ve Galenos Ecza Deposu'nun da içinde bulunduğu bir Toksöz Grup kuruluşudur. Sanset Gıda'da, Lojistik ve Depolar Müdürlüğü'ne bağlı “Sevkiyat Elemanı” pozisyonunda, hı..

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler ISS HAZIR YEMEK ÜRETİM VE HİZMET A.Ş.

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, Çağrı Merkezi' alanlarında hizmet vermekte olan ISS, 27,500 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den faz..

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler Meda Mekanik

İNŞAAT TAAHHÜT SEKTÖRÜNDE HİZMET VERMEKTE OLAN FİRMAMIZA İZMİR ÖDEMİŞ 250 YATAKLI DEVLET HASTANESİ şantiyesinde çalışacak • Üniversitelerin İnşaat Mühendisliği Bölümünden mezun • Saha imalatları konusunda en az 5 yıl deneyimli • Tercihen ikmal inşaatında çalışmış..

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler Akad Basın Yayın

Türkiye genelinde bayisi olduğumuz MEB onaylı uzaktan Eğitim Dershanesinin üretmiş olduğu Canlı Eğitim paketlerinin ÖĞRENCİ KAYDI,TANITIM VE SATIŞINDA görevlendirilmek üzere EMEKLİ ÖĞRETMENLER ve PART TİME - FULL TİME ÇALIŞACAK Bay-Bayan Öğretmenler alınacaktır. • istihdam edilec..

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler Akad Basın Yayın

Genel Nitelikler Satış yapmaktan keyif alıyorum, satış alanında uzmanım, deneyimlerim var ve kendime Satış alanında kariyer yolu çizmek istiyorum diyorsan, Gelişim alanlarını fark ederek, Akad Eğitim Hizmetlerinde Online Satış konusunda eğitim alarak kendini geliştirmek istiyorsan,..