İş İlanları

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler Çağdaş Uzaktan Eğitim

Çağdaş Uzaktan Eğitim firmasının aktif ilanlarına veya diğer Saha Satış Temsilcisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Çağdaş Uzaktan Eğitim Saha Satış Temsilcisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler İnci Denizcilik

ULUSLARARASI ve yurt içi gemi ve özel yatlarda görev alıcak vasıflı vasıfsız personeller aranmaktadır.1200 USD İLE 3000 USD MAAŞ ile.. Restoran bölümüne: AŞÇI-AŞÇI YARDIMCISI-GARSON-KOMİ Makine dairesine: MAKİNECİ-ELEKTRİKÇİ-TESİSATÇI-KAYNAKÇI-BOYACI-vb Güverte bölümüne: GEM..

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler Lns Software

Framework,theme vs kullanarak degil tamamen el yapımı site olusturabilecek, BACKEND/FRONTEND AYIRMAYAN, İKİSİNİDE YAPABİLEN el yapımı basit seviyede de olsa admin yazabilecek, mevcut bir admin paneline istenen özelligi yazabilecek. bootstrap ile tamamen mobil uyumlu siteler g..

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler İnci Denizcilik

ULUSLARARASI ve yurt içi gemi ve özel yatlarda görev alıcak vasıflı vasıfsız personeller aranmaktadır.1200 USD İLE 3000 USD MAAŞ ile.. Restoran bölümüne: GARSON-KOMİ ve SERVİS ELEMANLARI VASIFLI VASIFSIZ PERSONELLER ARANIYOR. Tüm sosyal haklar mevcuttur. MAAŞ+..

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler İnci Denizcilik

ULUSLARARASI ve yurt içi gemi ve özel yatlarda görev alıcak vasıflı vasıfsız personeller aranmaktadır.1200 USD İLE 3000 USD MAAŞ ile.. Restoran bölümüne: AŞÇI-AŞÇI YARDIMCILARI ve YARDIMCI ELEMANLAR Tüm sosyal haklar mevcuttur. MAAŞ+MESAİ+İKRAMİYE+SSK+YEMEK+KALACAK YE..

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler İŞ MERKEZLERİ YÖNETİM VE İŞLETİM A.Ş.

Güçlü malî yapısı ile tesis yönetimi sektörünün liderlerinden biri olan İş Merkezleri Yönetim ve İşletim; -Türkiye geneli banka şubelerinde görevlendirilecek, -Çay ve temizlik hizmetlerinde görevlendirilecek, - Bay ve bayan, - Asgari ilkokul mezunu adaylar aramaktadır..

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler Elektra Enerji İzmir

Aranan Nitelikler Saha satış Temsilcileri aranmaktadır. Aktif satış konusunda deneyimli, Sahada çalışmayı seven Kariyerinde satış alanında ilerlemek isteyen, İkna kabiliyeti yüksek, Sattıkça daha çok kazandıran etkili prim sistemiyle gelirini yükselt..

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler İleka Ltd Ştı

17-45 yaş arası, Telefonda pozitif iletişim kurabilen, diksiyonu düzgün, Performans odaklı, iş disiplini olan, İç motivasyonu yüksek, eğlenceli, Öğrenmeye ve kendisini geliştirmeye istekli, Başarılı bir ekibin parçası olmak isteyen, ikna yeteneğine sahip, Kurumsal..

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler Nisan Ajans Reklam Organizasyon

Hizmet verdiğimiz Firmalar adına Ulusal ve yerel marketlerde yada açık alanlarda ürün tanıtımı tattırımı yapabilecek tercihen üniversite öğrencisi fiziği ve diksiyonu düzgün kendine güvenen iletişim becersisi yüksek çalışma arkadaşları arıyoruz....

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler Yeşil Beyin

Uzaktan Eğitim sektöründe ödül almış lider kurumumuzda kendi aracı ile aktif satış yapabilecek. Ailelere eğitim kurumumuzun sistemini tanıtabilecek. Saat 18.00 / 21.00 arası çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek. İkna kabiliyeti yüksek, sorumluluk sahibi. Sözlü ifade ve kuru..