İş İlanları

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler Meda Mekanik

İNŞAAT TAAHHÜT SEKTÖRÜNDE HİZMET VERMEKTE OLAN FİRMAMIZDA ŞEHİR DIŞI ŞANTİYELERİMİZDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE; • Üniversitelerin Makina Mühendisliği Bölümünden mezun • Havalandırma, Isıtma, Soğutma ve sıhhi tesisat uygulamalarında en az 3 yıl..

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler Rota Denizcilik

Rota Denizcilik Yurt İçi ve Yurt Dışı [Uluslararası] Gemi ve Özel Yatlarda 2000 USD ile 3000 USD MAAŞ ile Görev Alacak Personeller Aranmaktadır. Gemi ve Yatlarda Çalışabilir, Denizlerde İyi Bir Kazanç ve Meslek Edinebilirsiniz. Restoran Bölümüne:AŞÇI-AŞÇI YARDIMCISI-GARSON-..

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler ISS HAZIR YEMEK ÜRETİM VE HİZMET A.Ş.

3. Havalimanı Akpınar köyüne açılacak olan projemize vardiyalı çalışabilecek yatılı Aşçı yardımcısı ve Bulaşıkçılar alınacaktır. Net maaş +agi+ sgk + yemek + Yatılı yer Başvurularınız için : Müslüm ŞAHİN: 0530 695 68 59..

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler Küresel Online Eğitim Hizmetleri

GENEL NİTELİKLER *İnsan ilişkileri kuvvetli,detaya önem veren,sabırlı,işini takip eden, *Hizmet kalitesine önem veren, *Eğitim sektöründeki gelişmeleri takip eden, *B sınıfı sürücü ehliyetine sahip ve aktif araç kullanabilen, *Askerlik hizmetini tamamlamış,..

Burdur / Ağlasun Başarı Denizcilik

Başarı Denizcilik Uluslararası; Yük, Yolcu, Ro-Ro Gemilerinde Veya Özel Ve Turistik Yatlarda, Çalıştırılmak Üzere Elemanlar Arıyor! Aranan Nitelikler Danışmanlığını Yaptığımız Müşterimiz İçin Gemici Personeller Aramaktayız. Gemici, Yağcı, Kamarot, Aşçı,..

Diyarbakır / Yenişehir Üstün İç Ve Dış Ticaret A. Ş.

Tercihen mikro muhasebe programlarına hakim olan diyarbakır organize sanayi bölgesindeki firmamızda çalışmak üzere, muhasebe, finans, maliyet, stok hesabı bilgi ve tecrübesi olan bay veya bayan eleman aranıyor..

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler Aysi Meyve Suları

Meşrubat ve içecek üretim sektöründe (Gazlı içecek , gazoz , Pet şişe su dolum tesisleri) Usta olarak çalışmış olan *İçecek Sektöründe Tecrübeli *Tercihen Pet Şişe Üretim Hatlarının mekanik bütün süreçlerinde (Şişirme , Dizici, Dolum, Etiket, Şiringleme ) ustalık terecesinde Sorumluluğ..

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler Akad Basın Yayın

29 Yıldır ülke genelinde yayıncılık ve yayın pazarlama sektöründe hizmet veren Ankara Merkezli Yayınevimize, üniversitelerde kitap standlarında satış yapabilecek seyahat engeli olmayan,oto ehliyetli, Kitaba yakın hedefleri olan Bay-Bayan genç dinamik elemanlar alınacaktır. ..

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler Tekno Şirketler Grubu

Tekno Şirketler Grubu firmasının aktif ilanlarına veya diğer Elektrik Depo Sorumlusu ilanlarına göz atabilirsiniz.Tekno Şirketler Grubu Elektrik Depo Sorumlusu ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler İleka Ltd Ştı

İleka Ltd Ştı firmasının aktif ilanlarına veya diğer Saha Satış Temsilcisi ilanlarına göz atabilirsiniz.İleka Ltd Ştı Saha Satış Temsilcisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..