İş İlanları

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler Badıllı Tarım Makinelerı

Şanlıurfa OSB 'deki tarım makinaları fabrikamıza CNC-Torna operatörü alınacaktır. Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezunlar. Mesleki teknik liselerin ilgili bölümlerinden mezunlar. CNC operatörlüğü deneyimi, belgesi olan tecrübeli ustalar. CNC yatay torna ve..

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler Zindekal

Satış Pazarlama Ürün Temsilcileri Cilt bakımı, sağlık besin takviyesi ve kozmetik konularında üretim yapan yabancı bir firmanın Dermatest onaylı ve Alman kalite belgeli bitkisel kozmetik ürünlerinin, tanıtımını ve satışını yapmak üzere bağımsız çalışacak, herhangi bir maaş ve sigorta be..

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler Ah-Ka Mekanik

Ah-Ka Mekanik firmasının aktif ilanlarına veya diğer Mekanik Teknikeri / Teknik Ressam ilanlarına göz atabilirsiniz.Ah-Ka Mekanik Mekanik Teknikeri / Teknik Ressam ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler Öyküm İç Ve Dış Ticaret

AVİZE VE AYDINLATMA ÜRÜNLERİ İTHALATI YAPAN FİRMAMIZDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE SEYAHAT ENGELİ OLMAYAN KONTROL KALEMİ TUTMAYI BİLEN YETENEKLİ ELEMANLAR ALINACAKTIR..

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler Reform Research Araştırma Ve Danışmanlık

TECRÜBELİ DEŞİFRE UZMANI * TECRÜBELİ ADAYLARIN ÖN YAZILARINDA BELİRTMESİ ÖNEMLE RİCA OLUNUR * 10 PARMAK KLAVYE KULLANABİLEN *EVİNDEN YA DA OFİSİMİZDEN ÇALIŞABİLECEK *DİKKATLİ, TİTİZ VE SORUMLULUK SAHİBİ *DÜZENLİ İNTERNET ERİŞİMİNE SAHİP FREELANCE ÇALIŞMA ARKA..

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler MENTAL DANIŞMANLIK

Mental Danışmanlık firmasının aktif ilanlarına veya diğer Müşteri Temsilcisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Mental Danışmanlık Müşteri Temsilcisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler MENTAL DANIŞMANLIK

Mental Danışmanlık firmasının aktif ilanlarına veya diğer Saha Satış Personeli (Tüm Türkiye) ilanlarına göz atabilirsiniz.Mental Danışmanlık Saha Satış Personeli (Tüm Türkiye) ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler SECURITEK GÜVENLİK HİZMETLERİ

İSTANBULDAKİ PROJELERİMİZDE GÖREV YAPMAK ÜZERE, SEFAKÖY'DE KALACAK YER İMKANIYLA; 1500 / 1750 MAAŞ ARALIĞINDA, AYRICA MESAİ YAPMA İMKANIYLA DA MAAŞINI ARTIRABİLECEK, SİTE, ALIŞVERİŞ MERKEZİ, PLAZA, İŞYERİ, OTEL, ŞANTİYE, ÖZEL KONUTLAR V.S PROJELERİMİZDE HEMEN İŞBAŞI VERİLECEK,ÖZE..

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler Erad Sağlık

Teleradyoloji firmamızda raporlandırma hizmeti verebilecek Radyolog Doktor ve Raportör aranmaktadır...

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler Tm Epilla

TÜRKİYE GENELİNDE FAALİYET GÖSTEREN ZİNCİR ALIŞVERİŞ MAĞAZALARININ KOZMETİK VE KİŞİSEL BAKIM ÜRÜNLERİ REYONLARINDA ÜRÜNLERİMİZİN TANITIM VE SATIŞINI YAPACAK BAYAN ELEMANLAR ALINACAKTIR. ARANAN NİTELİKLER İKNA KABİLİYETİ İYİ AZİMLİ VE GAYRETLİ BAŞARILI OLMAYA AR..