İş İlanları

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler Beliz Bayrak Matbaa

Türkiye çapında satışı olan firmamıza yine Türkiye çapında iş takibi yapacak, Müşterilerle görüşüp iş toplayarak ciddi kazançlar hedefleyen arkadaşlar, Adayların giyimine özen gösteren prezantabl olmaları İkna kabiliyetine sahip, diksiyonu düzgün olmaları tercih nedenidir. ..

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler Finansbank

Şirket / İş Tanımı Kredi Kartı ve Bireysel Bankacılık ürünlerinin SAHADA AKTİF SATIŞINI gerçekleştirecek, aşağıdaki özelliklere sahip çalışma arkadaşları aramaktayız. Aranan Nitelikler En az lise mezunu veya devam zorunluluğu olmayan üniversite öğrencisi..

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler Cem S***

Cem S*** firmasının aktif ilanlarına veya diğer Rafineri Danışmanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Cem S*** Rafineri Danışmanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler Sare İnşaat Gayrimenkul

Tekirdağ Çerkezköy'de yapacağımız 140 daire ve 2000m2 işyeri projemizde yer alacak tecrübeli, ticari zihniyete sahip, ufku açık, yenilikçi, sorumluluk alabilecek, projeyi baştan sona yürütebilecek mimar ve inşaat mühendisi alınacaktır. (Öncelikli değerlendirmeler gönderilen cv'ler üzer..

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler ADECCO ERENKÖY

Adecco Grup, merkezi İsviçre’de ve 60’tan fazla ülke ve bölgede yaklaşık 33.000 çalışanı ve 5.500 şubesiyle her gün 750.000’in üzerinde kişiye iş imkanı sağlayarak 100.000’in üzerinde firma ile buluşturan Adecco, İnsan Kaynakları ve istihdam çözümleri konusunda dünya lideri olan Adecco, global bakış..

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler toksöz grup

Toksöz Grup firmasının aktif ilanlarına veya diğer St-0216 ilanlarına göz atabilirsiniz.Toksöz Grup St-0216 ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler Almıghty Development Ltd.

Almıghty Development Ltd. firmasının aktif ilanlarına veya diğer Pastacı ilanlarına göz atabilirsiniz.Almıghty Development Ltd. Pastacı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler A-Plus Araştırma

Türkiye Genelinde Yapılan Gİzli Müşteri Araştırmalarında Çalışma Arkadaşlarına İhtiyaç Dutulmaktadır....

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler Almıghty Development Ltd.

il dışı projemizde çalışacak tecrübeli "GARSON" Alınacaktır. Genel nitelikler: İş tanımı: En az lise mezunu Catering ,gıda sektöründe çalışması ve ingilizce bilmesi tercih sebebidir. Askerlik görevini tamamlamış İngilizce bilmesi avantaj sağla..

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler Almıghty Development Ltd.

Almıghty Development Ltd. firmasının aktif ilanlarına veya diğer Aşçı Yardımcısı ilanlarına göz atabilirsiniz.Almıghty Development Ltd. Aşçı Yardımcısı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..