İş İlanları

Ankara / Altındağ Evyap İnşaat

MERKEZ OFİSİ İSTANBUL / YENİBOSNA' DA BULUNAN FİRMAMIZIN KUZEY ANKARA /PURSAKLAR TOKİ ŞANTİYEMİZDE KONUT PROJEMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE 'KONUT VE TÜNEL KALIP İŞLERİNDE TECRÜBELİ' MAKİNA MÜHENDİSİ ARAMAKTAYİZ. *ÜNİVERSİTELERİN İLGİLİ ALANLARINDAN MEZUN *NETCAD VE A..

İstanbul Anadolu / Üsküdar Artdek Dekorasyon

Toptan ve perakende İnşaat Malzemeleri Satış yerinde çalışacak deneyimli personel alınacaktır...

İş Tanımı Danışmanlığını yapmakta olduğumuz bankacılık sektörünün öncü firması için "İstanbul Anadolu Direkt Satış Yetkilisi" pozisyonunda personel arayışımız söz konusudur. · Kredi karttı, poz cihazı, otomatik ödeme talimatı, e-ekstre, bireysel ihtiyaç kredisi, vad..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Ics Güvenlik Ve Koruma Hiz.

İş Tanımı • Şirketin tüm muhasebe sürecini yasal mevzuatlar çerçevesinde kayıt ve kontrolünü sağlamak, • Genel mizana konu tüm kayıtları kontrol ve raporlanmasını sağlamak, • Maliyet analizlerini yapmak, • Yasal defterlerin zamanında doğru olarak raporlanmasın..

Muğla / Bodrum Belinda Group

MUĞLA BODRUM BİTEZ VİLLADA KARI KOCA ÇALIŞACAK ERKEĞİN GÖREVİ BAHÇE DÜZENİ HAVUZ BAYAN İSE EV İŞLERİ YEMEK OLMAK ÜZERE ÇOCUKLUDA OLABİLİR ONLARA AİT BİR EV TAHSİS EDİLECEK ŞEKİLDE ÇALIŞACAK BİR AİLEYE İHTİYACIMIZ VARDIR. İlan için iletişim : Halil Bey - 0544 470 48 63..

Şirket / İş Tanımı Danışmanlığını yapmakta olduğumuz bankacılık sektörünün öncü firması için "Kredi Kartı Satış Temsilcisi" pozisyonunda personel arayışımız söz konusudur. Kredi kartlarımızın hedef kitlesine giren müşteri adaylarını bulmak, onların finansal ihtiyaçlarını b..

Kocaeli / Çayırova sodexo

SODEXO ENTEGRE HİZMET YÖNETİMİ A.Ş. GEBZE ORGANİZE SANAYİDEKİ PROJEDE DEĞERLENDİRMEK ÜZERE; VARDİYALI ÇALIŞABİLECEK BAY AŞÇI İHTİYACIMIZ VARDIR. İRTİBAT :+0 549 806 24 70..

İstanbul Anadolu / Tümü KEYVENİ KURUMSAL HAZIR YEMEK

Türkiye’de ISO EN 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ve OHSAS 18001 İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Yönetim Sistemi belgelerini bir arada alan ilk firma ve ISO TSE 14001 Çevre Yönetim Sistemi belgesine de sahip olan ve kurumsal olarak hizmet veren Keyveni Hazır Yemek ve Catering’in büyüyen kadrosunda..

İstanbul Avrupa / Şişli sodexo

SODEXO ENTEGRE HİZMET YÖNETİMİ A.Ş. İstanbul Avrupa yakasında daki projemizde değerlendirmek üzere bayan tecrübeli çay servis personeline ihtiyacımız vardır BAŞVURULARINIZ İÇİN: 0 549 807 74 60..

İstanbul Avrupa / Şişli VİP ONUR GÜVENLİK VE KORUMA HİZMETLERİ

AVRUPA YAKASI SARIYER / BEŞİKTAŞ / ŞİŞLİ / BEYOĞLU TARAFINDA BULUNAN PROJELERİMİZDE DEĞERLENDİRİLMEK ÜZERE JOKER DANIŞMA PERSONELİ ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ. 444 1 812..