İş İlanları

İstanbul Avrupa / Şişli sodexo

SODEXO ENTEGRE HİZMETLERİ A.Ş. İstanbul Avrupa yakasındaki projemizde değerlendirmek üzere; levent, Mecidiyeköy, Gaziosmanpaşa , Kemerburgaz çevresinde ikamet eden bay-bayan bina temizliği konusunda deneyimli 18-40 yaş arası İRTİBAT :0549 8..

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol alanlarında hizmet vermekte olan ISS, 31.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla ..

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE İZMİR TORBALI İLÇESİNDE BULUNAN A 101 MARKETLER ZİNCİRİNİN DEPOSUNDA ÇALIŞACAK BAY DEPO PERSONELLERİ ARANMAKTADIR. ÇALIŞMA ŞARTLARI * 08:30 -18:00 SAATLERİ ARASINDA ÇALIŞMA * 1 SAAT YEMEK 1 SAAT ÇAY MOLASI * GÜNDE 7,5 SAAT ÇALIŞMA * AS..

Kırıkkale / Merkez sodexo

SODEXO ENTEGRE HİZMET YÖNETİMİ A.Ş. Kırıkkale deki projemizde değerlendirmek üzere; 40 yaşı aşmamış bay -bayan en az lise mezunu temizlik yönetiminde 2 yıl deneyimli temizlik yöneticisine ihtiyacımız vardır...

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Meriç Dış Ticaret Ve Büro Makinaları

Görsel tasarım ve dizayn yeteneği olan, Photoshop programını iyi derece bilen, ürün fotoğrafı çekimi ve dökupaj yapabilen, mailing ve banner tasarımı konusunda tecrübeli çalışma arkadaşları aramaktayız. firmamız Bayrampaşa-maltepe metrobüs durağına 200 metre mesafede. maaş: 2000 + SSK +..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Tufan Tesisat

TADİLAT FİRMAMIZDA ÇALIŞACAK ŞOFÖRLÜĞÜ OLAN FAYANS VE SERAMİK USTALARI ARANIYOR BAĞCILAR VE CİVARINDA OTURAN USTALAR TERCİH EDİLECEKTİR ÇALIŞMA YERLERİMİZ İNŞAAT DEĞİLDİR BANYO YADA WC TADİLATLARI DIR MAAŞ+YEMEK+SSK+MESAİ VERİLECEKTİR..

Ankara / Tümü TAVUK DÜNYASI

Ankara kızılay da yeni açılacak olan TAVUK DÜNYASI şubemize Mutfakta bulaşıkhanede çalışacak temizlik ve düzene özen gösteren esnek ve yoğun çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek ekip çalışmasına uyum sağlayabilecek takım arkadaşları alınacaktır.. tel: 0542 501 9772 Abdurr..

Ankara / Tümü TAVUK DÜNYASI

Ankara batıkent te yeni açılacak olan TAVUK DÜNYASI şubemize Mutfakta bulaşıkhanede çalışacak temizlik ve düzene özen gösteren esnek ve yoğun çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek ekip çalışmasına uyum sağlayabilecek takım arkadaşları alınacaktır.. tel: 0542 501 9772 Abdurrahm..

Kocaeli / Çayırova Doğuş Elektrik Ve Pano

Turgut Özal Cad. Cumhuriyet Mah. No:67 Çayırova/ Kocaeli de fabrikamızın pano ve soğutma bölümlerinde ihtiyaç duyulduğunda çalışabilecek seyahat engeli bulunmayan tercihen ehliyetli askerliğini yapmış elemanlar aranmaktadır. (Şekerpınar Toki evlerinin karşısı şifaya inen yol )..