İş İlanları

İstanbul Avrupa / Beyoğlu Draft Yurtdışı Eğitim

İş Tanımı: "Yurtdışında üniversite eğitimi almak isteyen öğrencilerimizin programlara uygunluğunu tespit ederek doğru yönlendirmelerde bulunmak" olarak kabaca tarif edilebilir. Bize göre "eğitim danışmanı" öğrencinin kayıt gibi bürokratik işlemlerinde yönlendirici olmanın da ötesinde, öğrenci ..

İstanbul Anadolu / Kartal Özaltun Plastik Goldex

İSTANBUL ANADOLU VE AVRUPA YAKASI BÖLGELERİNE DAĞITIM YAPABİLEN İSTANBULUN SEMTLERİNİ BİLEN ŞOFÖR ARKADAŞLAR ARAMAKTAYIZ. FİRMAMIZ PLASTİK ÜRETİCİSİDİR. MARKET GRUPLARINA SEVKİYAT YAPMAKTADIR...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Netlog Lojistik Grubu

“Yüzde yüz yerli sermayeye sahip olan ve 2004 yılında kurulan Netlog Lojistik Grubu, bugün lojistik alanında konularında lider 18 şirket ve markalarıyla yerel, bölgesel ve global pazarlarda hizmet sunarak hızla büyümesini sürdürüyor. Tedarik zinciri yönetimi, depolama, dağıtım, taşımac..

Kırşehir / Kaman Tatarlar Tarım Ürünleri

FİRMAMIZIN KIRSEHİR KAMAN OFİSİNDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE E SINIF EHLİYETİ OLAN SRC BELGESİNE VE DIGITAL EHLİYETE SAHİP UZUN YOL TECRÜBESI OLAN SOFÖR ALINACAKTIR..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Aydinç Tekstil Turizm

Bağcılar ilçesinde faaliyet gösteren tekstil fabrikamızda görevlendirilecek; .şirketin tüm Resmi evrak takibini yapabilecek .Şirketin tüm muhasebe faaliyetlerini yönetmek. .Tüm finansal raporların zamanında ve hatasız olarak hazırlanması amacıyla genel kabul görmüş muhasebe ..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Netses Telekom A. Ş

YEMEK ÇAY VE TEMİZLİK İŞLERİNE BAKACAK BAYAN PERSONEL BEYLİKDÜZÜ YAKUPLUDA OFİSİMİZE YAKLAŞIK 6-7 KİŞİYE YEMEK YAPABİLECEK, YEMEK KONUSUNDA UZMAN , İŞİNE SADIK , İŞ KONUSUNDA TİTİZ BAYAN. BAYAN 45 YAŞINI GEÇMEMİŞ EN AZ İLK OKUL MEZUNU ÖNCELİKLİ TERCİHİMİZ ..

İstanbul Anadolu / Kartal Barış Otomotiv

Kartal Oto Sanayi sitesinde bulunan Ford özel servisimizde çalışmak üzere tecrübeli mekanik ustası aranmaktadır...

Ankara / Yenimahalle Özkaraoğlu Hidrolik Ltd. Şti.

iş yerimize iyi derecede ingilizce bilen, yurt içi ve yurt dışı seyahatlerine engeli olmayan, yönetici sekreterliği ve asistanlığı yapacak bayan alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Pendik Aktim Güvenlik Hizmetleri

İSTANBUL TUZLA AYDINTEPE DE BULUNAN SİTELERDE KADROLU ÇALIŞACAK BAY/BAYAN TEMİZLİK PERSONELLERİ ALINACAKTIR. ÜCRET : ASGARİ ÜCRET + AGİ + YEMEK ŞEKLİNDEDİR. ÇALIŞMA SAATLERİ : 08:00 / 17:00 TATİL : HAFTADA 1 GÜN..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Rana Kilit

Rana Kilit Çelik Kapı San.Tic Ltd.Şti 1996 yılında kurulmuştur .Firma faaliyet alanı nitelikli konut ve kurum projelerine ürün tedarik etmek , uygulamak ve satış sonrası hizmetini sunmaktır. Ürünleri arasında ; Yıllık 250.000 kapı imalat kapasitesi ile Yüksek Güvenli Çelik Kapı imalatın..