İş İlanları

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, 28.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet veren,..

Şirket / İş Tanımı Danışmanlığını yapmakta olduğumuz bankacılık sektörünün öncü firması için "Kredi Kartı Satış Temsilcisi" pozisyonunda personel arayışımız söz konusudur. Kredi kartlarımızın hedef kitlesine giren müşteri adaylarını bulmak, onların finansal ihtiyaçlarını b..

Kocaeli / Dilovası Özaltun Plastik Goldex

şirketimize bay ve bayan olmak üzere depo bölümünde çalıştırılmak üzere kendi bünyemize personel aramaktayız. SERVİSİMİZ MEVCUTTUR. GEBZE - DARICA - ŞEKERPINAR - ÇAYIROVA - TUZLA Bölgelerinde ikamet adaylar tercih sebebidir..

İstanbul Anadolu / Üsküdar Maksan Mühendislik

KALORİFER , DOĞALGAZ ,SIHHİ TESİSAT İŞLERİNDE DENEYİMLİ USTALAR ARANMAKTADIR...

Emek teknik ısıtma ve soğutma sistemleri; kalite, güven ve hızlı çözüm imkanını bir arada sunarak sizlere memnun kalacağınız türde bir hizmet vermeyi amaçlamaktadır. Güven, kalite ve müşteri memnuniyeti parolası ile yola çıkan yeni ve dinamik bir kuruluştur.Bünyemizde yetiştirilmek üzere genç dinami..

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol alanlarında hizmet vermekte olan ISS, 31.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla ..

İstanbul Avrupa / Şişli Point Hotel Management

*Güler yüzlü olmak ve servis vermekten memnuniyet duymak, *İyi bir takım oyuncusu olmak, *Kişisel görünüme özen göstermek, *Güçlü iletişim becerilerine sahip olmak, *İnsan ilişkilerinde seviyeli ve saygılı, *Yiyecek & İçecek alanında k..

İstanbul Anadolu / Tuzla Plast Met

Agirlikli olarak otomotiv sektörüne yönelik olarak; kalip imalati yapan firmamiza •Meslek Yüksek Okulu ve/veya Meslek Lisesi mezunu ve/veya Mesleki Eğitim Almış •Tercihen Makine,Kalip,CNC bölümü mezunu, •CNC Dik isleme merkezi veya derin delik delme konusunda asgari (kali..

Pompa ve aksamları üretimi ve satışı yapan firmamıza ön muhasebe ve idari personel alınacaktır. - en az lise mezunu, tercihen meslek lisesi - 2 yıllık tecrübeye sahip - telefon trafiğini organize edebilecek - takım çalışmasına yatkın,sorumluluk sahibi - ön muhas..

Yayıncılık ve Eğitim Danışmanlığı Sektöründe hizmet veren firmamızda tam zamanlı çalışacak temizlik personeli aranmaktadır. GENEL NİTELİKLER Dış görünüşüne ve hijyene önem veren Temiz ve düzenli, sorumluluk sahibi  İnsan ilişkilerinde uyumlu ve güleryüzlü 25-45 yaşla..