Isparta İş İlanları

Şehir: Isparta

İş TanımıAntalyada faaliyet gösteren zincir mobilya mağazalarımızın uzantısı olacak ISPARTA'da  görev alacak "Satış Temsilcileri" arıyoruz...Aranan Nitelikler Mobilya satışı ve mobilyacılık sektöründe den..

HEDEF Tanıtım olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektöründe lider İçecek firması için Mobil Merch arayışındayız; Bölgeler; * İstanbul Beyoğlu *Kars ikametgahlı , Iğdır ve Doğu Beyazıt rutunda araçlı merch *Antalya *Isparta *Mersin *Adana *İskenderun/Elaz..

Isparta / Tümü PAR DANIŞMANLIK

İş TanımıPar Sağlık & Danışmanlık Hizmetleri Par Danışmalık Bürosu, değişen yerel ve uluslararası mevzuatlara uyum sağlayarak, Türkiye’de ve yurtdışında yer alan tüm sağlık kuruluşlarına, sağlık hizmetlerinin her alanında danışmanlık hizmetleri sunan, Türkiye ..

İş Tanımı  Metamar Mermer Granit Madencilik San. ve Tic. A.Ş. Firmamızın ISPARTA Merkez Tesislerinde görevlendirilmek üzere İşyeri Hekimi alınacaktır.   * Çalışanların işe giriş kontrollerinin yapılması , * Şirket bünyesinde gerekli eğitimlerin..

İş TanımıKEMAL TANCA olarak 1950' den bu yana büyümekte olan ve ülke geneline yayılmış markamızın Isparta İyaş AVM' de bulunan mağazamız için perakendeciliği meslek olarak benimsemiş ve bu alanda kariyer yapmayı hedefleyen, d..

Isparta / Merkez Burç Fırın & Cafe

Cafe&Bistro bölümümüzde çalışma üzere tecrübeli veya hızlı öğrenmeye ve uygulamaya yatkın, takım çalışmasına yatkın, insan ilişkileri ve iletişim becerisi güçlü,kişisel görünümüne özen gösteren, dinamik, dikkatli ,düzenli, takipçi ve güleryüzlü çalışma arkadaşları aranmaktadır...

Isparta / Merkez Cengiz Güven A. Ş.

* İKNA KABİLİYETİ YÜKSEK, * İKİLİ İLİŞKİLERİNDE BAŞARILI, * TAKIM ÇALIŞMALARINA AYAK UYDURABİLEN, * ÖN MUHASEBE KONUSUNDA DENEYİMLİ, * SEYAHAT ENGELİ OLMAYAN, * KENDİNE GÜVENEN, ŞİRKETİMİZ PAZARLAMA DEPARTMANINDA ÇALIŞACAK ARKADAŞLAR ARIYORUZ.....

Isparta / Tümü FLO MAĞAZACILIK

İş Tanımı En az lise mezunu, tercihen yüksekokul veya üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,Tercihen perakende sektöründe en az 1 yıl kasiyerlik tecrübesine sahip,MS Office programlarını kullanabilen, tercihen IBM kasa programını bilen,..

İş TanımıHizmet verdiğimiz Müzik, Kitap, Film, Multimedya, Elektronik ve Hobi ürün kategorileri için ISPARTA IYAŞ AVM'de yer alan mağazamızda görev alacak Satış Temsilcileri aramaktayız. Temel Sorumluluk: Görevli olduğu Mağazalarda, Mağaza Yöneticisi ve Yönetici Yardımc..

Somunarası! eşsiz bir kültürü , güçlü değerler ve harika insanların bir arada olduğu büyük bir ailedir.. Eğer; Vardiyalı çalışmak isterseniz , restorantlarınızın her alanına değer katarım , yeri gelir kasada çalışır yeri gelir ızgarada ürünleri ben pişiririrm diyorsanız...