İstanbul Anadolu Anketör İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Anketör
İstanbul Anadolu / Tümü Kuantum Arastirma

Sahada Aktif olarak yüz yüze görüşmeler şeklinde Araştırma çalışmaları yapabilecek Bilgisayar ve Tablet pc kullanabilen tam zamanlı ve yarı zamanlı çalışma arkadaşları aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Tümü Pozitif Araştırma

Türkiye Geneli Yapılan ; Pazar (Marka) Araştırmalarında , HANE - İŞYERİ - AVM - MARKET çalışmalarında bulanabilecek ; -İkna kabiliyeti yüksek, -Diksiyonu Düzgün, -İş Disiplini Olan, -Tam Zamanlı - Yarı Zamanlı -17-35 yaş arası -Bay - Bayan..

İstanbul Anadolu / Tümü Bordo Araştırma

İSTANBUL ANADOLU ve AVRUPA Yakasında tüm ilçelerde devam eden projelerimize • 18-60 yaş arası • Sahada aktif olarak çalışacak • Belirtilen mağaza önünde giriş çıkış yapanlar ile görüşebilecek • Dikkatli ve düzenli çalışmayı seven • İş disiplini olan • Diks..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Bulgu Araştırma

anadolu ve avrupa yakasında ürün testlerinde çalışacak deneyimli deneyimsiz anketörler aranıyor ücret dolgundur .iletişim sevim hanım 5303822556..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Avrupa Lisanları Merkezi

DİL KURSUMUZ İÇİN SAHADA PART TİME - FULL TİME ELDE BROŞÜR DAĞITIMI VE TANITIM YAPIP DATA İLETİŞİM BİLGİLERİ TOPLAYABİLECEK DENEYİMLİ PERSONEL ARANMAKTADIR..

İstanbul Anadolu / Tümü Girişim Araştırma

SAHADA PART TİME - FULL TİME ÇALIŞABİLECEK ANKETÖRLER ARIYORUZ..

İstanbul Anadolu / Tümü Artıbir Araştırma Ve Danışmanlık

- 18-45 yaşları arasında - Diksiyonu düzgün / prezantabl - Ekip çalışmasına uygun - İkili iletişim'de kendine güvenen - Kariyer hedefi olan - Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilen - Tam zamanlı / Yarı zamanlı çalışabilecek - Deneyimli / Deneyimsiz anket..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Mnk İletişim Reklamcılık

Pazar Araştırma Hizmetleri alanında faaliyet gösteren şirketimiz bünyesinde görevlendirilecek 'Saha Araştırmacıları(ANKETÖRLER) arıyoruz. Aranan Nitelikler; En az Lise mezunu; bay & bayan Deneyimli & deneyimsiz Güçlü iletişim becerisi ve ikna yeteneğine sahip..

İstanbul Anadolu / Ataşehir İnfoar Araştırma

İnfoar Araştırma firmasının aktif ilanlarına veya diğer Anketör - Ofis Personeli ilanlarına göz atabilirsiniz.İnfoar Araştırma Anketör - Ofis Personeli ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Artıbir Araştırma Ve Danışmanlık

Artıbir Araştırma Ve Danışmanlık firmasının aktif ilanlarına veya diğer Saha Araştırma Personeli (Anketör) ilanlarına göz atabilirsiniz.Artıbir Araştırma Ve Danışmanlık Saha Araştırma Personeli (Anketör) ilanı için başvuru süresi dol..