İstanbul Anadolu Anketör İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Anketör

Firmamızın Çağrı Merkezi ve Saha Departmanlarında çalışmak üzere, -Diksiyonu düzgün, -İnsan ilişkileri kuvvetli, -İkna yeteneğine sahip, -Sorumluluk sahibi Part-Time veya Full-Time çalışacak, tecrübeli veya tecrübesi takım arkadaşları aramaktayız. ..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Md Araştırma

OFİS DE DENEYİMLİ DENEYİMSİZ PART / FULL OLMAK ÜZERE BİLGİSAYAR ÜZERİNDEN TELEFON İLE ANKET YAPACAK RANDEVU ALACAK PERSONELLER ARANMAKTADIR SOSYAL HAKLAR MEVCUTTUR..

İstanbul Anadolu / Üsküdar Method Research Company

Min. orta okul/Lise mezunu , Diksiyonu düzgün ve dış görünümüne özen gösteren, Güçlü iletişim becerisi ve ikna yeteneğine sahip, Ofis dışında çalışmaya istekli, Girişken ve güler yüzlü, Tam zamanlı çalışabilecek, 23_55 yaş arası bay ve bayan adaylar aranmaktadır..

İstanbul Anadolu / Tümü Bulgu Araştırma

İstanbul genelindeki tüm hastanelerde ,doktorlarla yapılması planlanan anket çalışmamızda çalışacak anketör arkadaşlara ihtiyaç vardır. Çalışmada yer almak isteyen arkadaşların (5545820426)nolu telefondan iletişime geçebilirler...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Avrupa Lisanları Merkezi

DİL KURSUMUZ İÇİN SAHADA ÇALIŞICAK PART TİME - FULL TİME BROŞÜR DAĞITIMI TANITIM DATA İLETİŞİM BİLGİLERİ GÖRÜŞMECİ YÖNLENDİREBİLECEK vs DENEYİMLİ PERSONEL ARANMAKTADIR..

İstanbul Anadolu / Maltepe ISS HAZIR YEMEK ÜRETİM VE HİZMET A.Ş.

ISS, 31.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet veren ISS Türkiye Catering alanında aşağıdaki niteliklere sahip, Kocaeli GOSB bölgesinde bulunan Projemizin mutfak bölümünde görev alabilecek Aşçı aşçı yardımcısı ,G..

İstanbul Anadolu / Tümü Vizyon Araştırma Danışmanlık

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSTANBUL ULAŞIM ANA KONULU 2 AY BOYUNCA SAHA DA SÜRECEK ; ARAÇ SÜRÜCÜLERİNE YÖNELİK ÇALIŞMAMIZDA yer alabilecek; -18-55 yaş arası -Ofis dışı ve ekip çalışmasına istekli -En az lise mezunu -A..

İstanbul Anadolu / Ümraniye 44 Ajans

Projemiz TÜRKİYE"nin BÜTÜN İLLERİNDE ve İSTANBUL'un BÜTÜN İLÇELERİNDE , KOBİ lere yönelik 9 YILDIR hizmet veren, internet tabanlı TÜRKİYE'nin tek ve en büyük ticari platformudur. KOBİMPORT.com ve ALTINPORT.com çatısı altında 170 İL ve İLÇEYE AYRI AYRI ÖZEL POTLARIMIZIN SORUMLULUĞUNU DEVREDECEĞİMİZ..

İstanbul Anadolu / Tümü Girişim Araştırma

SAHADA PART TİME - FULL TİME ÇALIŞABİLECEK ANKETÖRLER ARIYORUZ..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Portal Araştırma

ATAŞEHİR ÖRNEK MAH GÖZTEPE KÖPRÜSÜ METROYA YÜRÜME MESAFESİNDEKİ İŞ YERİMİZE ; SAHA DA FULL / PART TİME OLMAK ÜZERE ADRESİ HAZIR OLAN FİRMALARA GİDİLECEK YÜKSEK KAZANÇ GELİR EDECEK TABLET İLE ANKET YAPACAK ANKETÖRLER ARANMAKTADIR OFİS DE DENEYİM..