İstanbul Anadolu Anketör İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Anketör
İstanbul Anadolu / Kadıköy Arveda Araştırma

Arveda Araştırma Hizmetleri 20 yıllık tecrübe ve birikimi ile uluslararası araştırma şirketleri, özel sektör ve kamu kuruluşlarına pazar araştırmaları yapmakta olup Türkiye genelinde çalışma ağına sahip, sektörünün önde gelen veri toplama şirketlerindendir. Sizde bu oluşumun bir parçası olabilirsini..

İstanbul Anadolu / Kadıköy A-Plus Araştırma

Şirketimiz bünyesinde gerçekleştirilen projelerde, telefon anketleri yapmak üzere; 1) Diksiyonu düzgün 2) İletişimi kuvvetli 3) Ekip çalışmasına yatkın 4) Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilen, Takım arkadaşları alınacaktır. Çalışma part-time olup, ça..

İstanbul Anadolu / Tümü A-Plus Araştırma

Müşteri Memnuniyeti Anketlerinde Telefon ile Anket yapacak çalışma arkadaşları aranmaktadır....

İstanbul Anadolu / Ataşehir Portal Araştırma

ATAŞEHİR ÖRNEK MAH GÖZTEPE KÖPRÜSÜ METROYA YÜRÜME MESAFESİNDEKİ İŞ YERİMİZE ; SAHA DA DENEYİMLİ DENEYİMSİZ FULL / PART TİME OLMAK ÜZERE ADRESİ HAZIR OLAN PROJELERDE GÜNLÜK 140 TL KAZANÇLA + YOL TABLET İLE ANKET YAPACAK ANKETÖRLER ARANMAKTADIR ..

Tam zamanlı ve Part time çalışabilecek, Deneyimli & Deneyimsiz, Yüksek kazanç hedefi olan, Güçlü iletişim becerisi ve ikna kabiliyetine sahip, Diksiyonu düzgün ve dış görünüşüne önem veren, Dinamik, enerjik, girişken, güler yüzlü ve iş disiplini olan Ekip çalışma..

İstanbul Anadolu / Tümü Girişim Araştırma

SAHADA PART TİME - FULL TİME ÇALIŞABİLECEK TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ. MESAİ SAATLERİ 09.00 - 18.00 ARASIDIR. BİLGİSAYAR KULLANMAYI BİLEN KİŞİLER TERCİHİMİZDİR...

İstanbul Anadolu / Tümü Ggm Araştırma Danışmanlık

Daha önceden çağrı merkezinde çalışmış olan ve telefon anketörlüğü yapabilecek ekip arkadaşları aranmaktadır. Aranan Nitelikler İş disiplinine sahip, İkna kabiliyeti yüksek, Çağrı merkezi tecrübeli...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Optimum Grup

Minimum lise mezunu, 18-30 yaşları arasında, Saha ve ekip çalışmasını seven, İletişim becerisi yüksek ve ikna yeteneği güçlü, Haftada tercihine göre istediği günlerde; minimum 3, maksimum 6 gün çalışabilecek, Çevre sorunlarının çözümüne katkıda bulunmak isteyen, y..

İstanbul Anadolu / Tümü Artıbir Araştırma Ve Danışmanlık

- 18-45 yaşları arasında - Diksiyonu düzgün / prezantabl - Ekip çalışmasına uygun - İkili iletişim'de kendine güvenen - Kariyer hedefi olan - Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilen - Tam zamanlı / Yarı zamanlı çalışabilecek - Deneyimli / Deneyimsiz anket..

İstanbul Anadolu / Üsküdar Method Research Company

Min. orta okul/Lise mezunu , Diksiyonu düzgün ve dış görünümüne özen gösteren, Güçlü iletişim becerisi ve ikna yeteneğine sahip, Ofis dışında çalışmaya istekli, Girişken ve güler yüzlü, Tam zamanlı ya da parttime çalışabilecek, 23_55 yaş arası bay ve bayan adaylar..