İstanbul Anadolu Anketör İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Anketör
İstanbul Anadolu / Üsküdar Method Research Company

En az lise mezunu tercihen meslek yüksek okulu mezunu, 18 - 27 yaş arası, Takım çalışmasına yatkın, iletişim kabiliyeti yüksek, Diksiyonu düzgün, Mutlaka güler yüzlü, İkna kabiliyetine güvenen, pozitif, Tercihen Anadolu Yakasında ( Üsküdar - Ümraniye - Kadıköy) ik..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Arveda Araştırma

Arveda Araştırma Hizmetleri 20 yıllık tecrübe ve birikimi ile uluslararası araştırma şirketleri, özel sektör ve kamu kuruluşlarına pazar araştırmaları yapmakta olup Türkiye genelinde çalışma ağına sahip, sektörünün önde gelen veri toplama şirketlerindendir. Sizde bu oluşumun bir parçası olabilirsini..

İstanbul Anadolu / Tümü Bulgu Araştırma

pazar araştırmaları yapan şirketimizde düzenli anket yapacak çalışma arkadaşlarına ihtiyaç vardır,çalışmak isteyen arkadaşlar 5545820426 nolu telefondan arayıp bilgi alabilrler..

İstanbul Anadolu / Tümü Survey

Pazar Araştırma Hizmetleri alanında faaliyet gösteren şirketimiz bünyesinde görevlendirilecek Saha Araştırmacıları(ANKETÖRLER) aranıyor • Aranan Nitelikler; • En az Lise mezunu; bay & bayan • Deneyimli & deneyimsiz • Güçlü iletişim becerisi ve ikna yeteneğine sahip • İş..

Tam zamanlı ve Part time çalışabilecek, Deneyimli & Deneyimsiz, Yüksek kazanç hedefi olan, Güçlü iletişim becerisi ve ikna kabiliyetine sahip, Diksiyonu düzgün ve dış görünüşüne önem veren, Dinamik, enerjik, girişken, güler yüzlü ve iş disiplini olan Ekip çalışma..

İstanbul Anadolu / Tümü Bulgu Araştırma

telefonda anket yapacak arkadaşlara ihtiyac vardır çalışma isteyen arkadaşların canan hanımla iletişime geçebilirler GSM:05432807851..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Artıbir Araştırma Ve Danışmanlık

Global Firmaların Pazar paylarını ölçmek için yapılan pazar araştırmalar da görevlendirecek ekip arkadaşı aranmaktadır. proje tipleri: * nokta çalışmaları *ürün testleri *Hane ziyaretleri Sabah 10:00 Akşam 18:30 arası..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Ecemlife

Firmamızda görevlendirilmek üzere saat 11.00 -19.00 arasında dış saha sorumlusu anketör olarak çalışacak eleman arayışımız mevcuttur. Maaş+Prim+Yemek+Yol verilmektedir...

İstanbul Anadolu / Maltepe Çagdaş Etüt / Edu Center

Hafta içi 14:00-18:00 saatleri arasında Maltepe bölgesindeki okulların önünde velilere broşür dağıtımı yapılacaktır. Deneyimli maltepe çevresinde oturan kişiler tercih nedenidir...

İstanbul Anadolu / Tümü Pozitif Araştırma

Pazar ve Siyasi Araştırmalarda Saha da (HANE-İŞYERİ-MARKET) Yapılan Çalışmalar için Saha da Çalışabilecek ; -Diksiyonu Düzgün, -İkna Kabiliyeti Yüksek, -İş Disiplini Olan, -17-35 Yaş Arası, -Full Time - Part Time -Bay - Bayan ..