İstanbul Anadolu Anketör İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Anketör
İstanbul Anadolu / Tümü Vizyon Araştırma Danışmanlık

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSTANBUL ULAŞIM ANA KONULU 2 AY BOYUNCA SAHA DA SÜRECEK ; TIR-KAMYON SÜRÜCÜLERİNE YÖNELİK ÇALIŞMAMIZDA yer alabilecek; -20-55 yaş arası -Ofis dışı ve ekip çalışmasına istekli -En az lise mezunu ..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Avrupa Lisanları Merkezi

DİL KURSUMUZ İÇİN SAHADA ÇALIŞICAK PART TİME - FULL TİME BROŞÜR DAĞITIMI TANITIM DATA İLETİŞİM BİLGİLERİ GÖRÜŞMECİ YÖNLENDİREBİLECEK vs DENEYİMLİ PERSONEL ARANMAKTADIR..

İstanbul Anadolu / Sancaktepe Virtual Reality

İş Tanımı AVM'lerde Sinema ve Oyun Standlarında çalışacak takım arkadaşları arıyoruz. Aranan Nitelikler 25 yaş altı, Genç, dinamik, girişken, Sultanbeyli civarında oturan, Stand elemanı aranmaktır...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Avrupa Lisanları Merkezi

DİL KURSUMUZ İÇİN SAHADA ÇALIŞICAK PART TİME - FULL TİME BROŞÜR DAĞITIMI TANITIM DATA İLETİŞİM BİLGİLERİ GÖRÜŞMECİ YÖNLENDİREBİLECEK vs DENEYİMLİ PERSONEL ARANMAKTADIR..

İstanbul Anadolu / Üsküdar Method Research Company

En az lise mezunu tercihen meslek yüksek okulu mezunu, 18 - 27 yaş arası, Takım çalışmasına yatkın, iletişim kabiliyeti yüksek, Diksiyonu düzgün, Mutlaka güler yüzlü, İkna kabiliyetine güvenen, pozitif, Tercihen Anadolu Yakasında ( Üsküdar - Ümraniye - Kadıköy) ik..

İstanbul Anadolu / Maltepe Revolution English

Maltepe ilçesinde bulunan kurumumuza anket yapacak; genç ve dinamik anketörler aranmaktadır.Günlük yaklaşık 5 saatlik bir çalışma saati olacaktır.Performans değerlendirmelerimizde olacaktır.Yüksek performansa sahip adaylara ek ücret verilecektir. Ayrıca kayıt başına prim sistemimizde va..

İstanbul Anadolu / Tümü Survey

Pazar Araştırma Hizmetleri alanında faaliyet gösteren şirketimiz bünyesinde görevlendirilecek Saha Araştırmacıları(ANKETÖRLER) aranıyor • Aranan Nitelikler; • En az Lise mezunu; bay & bayan • Deneyimli & deneyimsiz • Güçlü iletişim becerisi ve ikna yeteneğine sahip • İş..

İstanbul Anadolu / Tümü Bulgu Araştırma

Türkiye genelinde yapılması planlanan otoyol projesinde anket yapabilecek çalışma arkadaşlarına ihtiyaç vardır.Çalışma 1 ay sürecektir. Çalışma boyunca,konaklama,yol,yemek ve sigorta şirketimiz tarafından karşılanacaktır Net maaş 1300 tl. olup artı primler ile birlikte ortalama kazanç 17..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Artıbir Araştırma Ve Danışmanlık

Global Firmaların Pazar paylarını ölçmek için yapılan pazar araştırmalar da görevlendirecek ekip arkadaşı aranmaktadır. proje tipleri: * nokta çalışmaları *ürün testleri *Hane ziyaretleri Sabah 10:00 Akşam 18:30 arası..

İstanbul Anadolu / Tümü Pozitif Araştırma

Pazar ve Siyasi Araştırmalarda Saha da (HANE-İŞYERİ-MARKET) Yapılan Çalışmalar için Saha da Çalışabilecek ; -Diksiyonu Düzgün, -İkna Kabiliyeti Yüksek, -İş Disiplini Olan, -17-35 Yaş Arası, -Full Time - Part Time -Bay - Bayan ..