İstanbul Anadolu Anketör İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Anketör
İstanbul Anadolu / Tümü Roni Danışmanlık

Hedef kitleye yönelik olarak gerçekleştirilen çok kapsamlı araştırma projelerini SAHADA YÜZ YÜZE GÖRÜŞME METODU İLE uygulayacak anketörler aranmaktadır. ARANAN NİTELİKLER 17-35 yaş arası Bay/Bayan En az lise mezunu Diksiyonu düzgün ve Türkçe'yi okuma yazmada doğ..

İstanbul Anadolu / Tümü Bulgu Araştırma

İzin alınmış noktalarda tam gün anket yapacak arkadaşlar arıyoruz Çalışmak isteyen arkadaşların Semra hanımla iletişime geçmeleri rica olunur. GSM: 5339206630..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Artıbir Araştırma Ve Danışmanlık

Global firmaların ürünleri ile ilgili memnuniyet ürün özelliklerini sorguladığımız araştırma çalışmaların da ekip çalışmasına uygun insan ilişkileri güçlü ikna kabiliyeti ve enerjisi yüksek ekip arkadaşları aramaktayız. *Uzun Süreli Çalışma imkanı * Haftalık Ödeme *Kariyer..

İstanbul Anadolu / Tümü Bulgu Araştırma

15 gün boyunca seçilmiş noktalarda tam gün gözlem yapacak arkadaşlar arıyoruz. günlük çalışma ücreti 100 tl.dir Çalışmak isteyen arkadaşların Semra hanımla iletişime geçmeleri rica olunur. GSM: 5339206630..

İstanbul Anadolu / Kartal Göral Yapı

Göral Termal Tatil Köyü bünyesinde belli ilçe merkezlerinde çalışacak anketörler aranmaktadır. Tam ve ya yarı zamanlı çalışabilirler. Anket başına ücret verilmektedir. - Diksiyonu düzgün - İnsanlara hitap etmesini bilen - İkna kabiliyeti yüksek - Hedefle..

Tam zamanlı ve Part time çalışabilecek, Deneyimli & Deneyimsiz, Yüksek kazanç hedefi olan, Güçlü iletişim becerisi ve ikna kabiliyetine sahip, Diksiyonu düzgün ve dış görünüşüne önem veren, Dinamik, enerjik, girişken, güler yüzlü ve iş disiplini olan Ekip çalışma..

İstanbul Anadolu / Tümü Pozitif Araştırma

Pazar ve Siyasi Araştırmalarda Saha da (HANE-İŞYERİ) Yapılan Çalışmalar için Saha da Çalışabilecek ; -Diksiyonu Düzgün, -İkna Kabiliyeti Yüksek, -İş Disiplini Olan, -17-35 Yaş Arası, -Full Time - Part Time -Bay - Bayan Ekip Ar..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Alfa Pazar Araştırma Ve Dan.

En az lise mezunu , Sahada ( ofis dışında ) ve Ofis içersin de (Telefonla Anket =Cati) çalışabilecek , Girişken ve güler yüzlü , Sorumluluk sahibi , Diksiyonu düzgün , İletişim becerisine güvenen , Dikkatli ve düzenl..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Aris İstanbul Estetic Ve Güzellik

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞACAK ESTETİSYEN ALINACAKTIR..

İstanbul Anadolu / Tümü Vizyon Araştırma Danışmanlık

ELEDİYE MEMNUNİYET PROJESİNDE Saha da Çalışabilecek ; -Diksiyonu Düzgün, -İkna Kabiliyeti Yüksek, -İş Disiplini Olan, -17-55 Yaş Arası, -Full Time - Part Time -Bay - Bayan Ekip Arkadaşları Aranmaktadır. NOT : PROJ..