İstanbul Anadolu Anketör İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Anketör
İstanbul Anadolu / Kadıköy Girişim Araştırma

Saha araştırma şirketimiz dE çalıştırılmak üzere PART TİME-FULL TİME Çalışma arkadaşları arıyoruz; -DENEYİMLİ DENEYİMSİZ SAHA ARAŞTIRMACISI (ANKETÖR)..

İstanbul Anadolu / Tümü Survey

Pazar Araştırma Hizmetleri alanında faaliyet gösteren şirketimiz bünyesinde görevlendirilecek Saha Araştırmacıları(ANKETÖRLER) aranıyor • Aranan Nitelikler; • En az Lise mezunu; bay & bayan • Deneyimli & deneyimsiz • Güçlü iletişim becerisi ve ikna yeteneğine sahip • İş..

İstanbul Anadolu / Tümü Bulgu Araştırma

daha önce gizli müşteri yapmış çalışma arkadaşlarına ihtiyaç vardır çalışmak isteyen arkadaşlar bahtiyar çakmak 5545820426 iletişime geçebilirler..

Tam zamanlı ve Part time çalışabilecek, Deneyimli & Deneyimsiz, Yüksek kazanç hedefi olan, Güçlü iletişim becerisi ve ikna kabiliyetine sahip, Diksiyonu düzgün ve dış görünüşüne önem veren, Dinamik, enerjik, girişken, güler yüzlü ve iş disiplini olan Ekip çalışma..

İstanbul Anadolu / Tümü Bordo Araştırma

Bordo Araştırma 15 Yıllık Tecrübe ve Birikimi ile Ulusal Araştırma Şirketleri ve Özel Sektör Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Pazar Araştırma Yapmakta Olup, Türkiye'nin Bütün Bölge ve İllerinde Çalışma Ağına Sahip, Sektörün Önde Gelen Veri Toplama Şirketlerinden Biridir. Sizlerde Bordo Ekip 'in..

İstanbul Anadolu / Tümü Roni Danışmanlık

Hedef kitleye yönelik olarak gerçekleştirilen çok kapsamlı araştırma projelerini SAHADA YÜZ YÜZE GÖRÜŞME METODU İLE uygulayacak anketörler aranmaktadır. ARANAN NİTELİKLER 17-35 yaş arası Bay/Bayan En az lise mezunu Diksiyonu düzgün ve Türkçe'yi okuma yazmada doğ..

İstanbul Anadolu / Tümü Pozitif Araştırma

Pazar ve Siyasi Araştırmalarda Saha da (HANE-İŞYERİ) Yapılan Çalışmalar için Saha da Çalışabilecek ; -Diksiyonu Düzgün, -İkna Kabiliyeti Yüksek, -İş Disiplini Olan, -17-35 Yaş Arası, -Full Time - Part Time -Bay - Bayan Ekip Ar..

Firmamızın saha departmanında çalışmak üzere; -Diksiyonu düzgün, -İnsan ilişkileri kuvvetli, -İkna yeteneğine sahip, -Prezentabl -Sorumluluk sahibi Günlük kazancını 60 TL ve üstü olarak hedefleyen takım arkadaşları aramaktayız...

İstanbul Anadolu / Üsküdar Method Research Company

Min. orta okul/Lise mezunu , Diksiyonu düzgün ve dış görünümüne özen gösteren, Güçlü iletişim becerisi ve ikna yeteneğine sahip, Ofis dışında çalışmaya istekli, Girişken ve güler yüzlü, Tam zamanlı çalışabilecek, 23_55 yaş arası bay ve bayan adaylar aranmaktadır..

İstanbul Anadolu / Üsküdar Esteati Beauty Wellness

DAHA ÖNCEDEN GÜZELLİK MERKEZİ VEYA GÜZELLİK SALONUNDA ÇALIŞMIŞ DENEYİMLİ DİKSİYONU DÜZGÜN DIŞ GÖRÜNÜŞÜNE ÖNEM VEREN İNSAN İLİŞKİLERİ KUVVETLİ OLAN BAY VEYA BAYAN TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ. NOT; PART TİME OLARAK ÇALIŞABİLECEK ÖĞRENCİ ARKADAŞLARDA OLABİLİR...