İstanbul Anadolu Asistan İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Asistan
İstanbul Anadolu / Kadıköy Özel Çapa Cerrahi & Estetik Diş Kliniği

Kadıköy'de bulunan diş polikliniğimize; TECRÜBELİ veya YETİŞTİRİLMEK üzere diş hekimi yardımcısı alımı yapılacaktır. Diplomalı Ağız Diş Sağlığı Teknikeri alımı yapılacaktır Uzun süre bu işte çalışmayı planlayan, SİGARA kullanmayan, 18-25 yaş aralığında, ..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Tarhan Bera Otomotiv

Şirket genel merkezimiz Kadıköy / Kozyatağı'nda olup bir çok sektör alanında faaliyet göstermektedir. Başvuracak adaylarımız için aradığımız nitelikler aşağıda belirtilmiştir. -Yurt içi ve yurt dışı seyahat engeli olmayan, -Diksiyonu düzgün, -Disi..

İstanbul Anadolu / Üsküdar Diş Hekimi Muayenehanesi

ÖZEL DİŞ HEKİMİ MUAYENEHANESİNE YARDIMCI ASİSTAN ARANMAKTADIR. ARANAN NİTELİKLER EN AZ 1-2 YIL TECRÜBELİ OLMALI MUAYENEHANE YADA KLİNİK ORTAMINDA ÇALIŞMIŞ OLMALI SSK+MAAŞ .BAŞVURU İÇİN TELEFONLA RANDEVU ALINMASI RİCA EDİLİR. DİĞER AYRINTILAR YÜZ YÜZE GÖRÜŞÜLECEKTİR...

İstanbul Anadolu / Tuzla Remax Vadi

İş Tanımı Firmamızda çalışacak gayrimenkul broker asistanı aranmaktadır. Aranan Nitelikler Gayrimenkul işini seven, meslek olarak gören. Arsa-Sanayi-Lojistik-Konut alanlarında çalışacak, En az lise mezunu, 28 yaş ve üzeri, Eğitime açık, Ehliyeti veya ..

İstanbul Anadolu / Maltepe Akterm Mekanik Proje

Ön Muhasebe departmanında; -Satış faturası kesme,programa işleme -Alım faturası işleme -İrsaliye kesme -BA BS mutabakatı -Cari Hesap takibi -Cari kart işleme -Personel giriş çıkış takibi -Çek,senet işleme -Çek ve senet tarih takibi ..

İstanbul Anadolu / Pendik Firma Adı Gizli

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamızın Pendik deki Teknik Servis Ofisine aşağıdaki niteliklere sahip ; Telefonlara bakacak, İlgili departmanlara aktarım sağlayabilecek, MS Office uygulamalarına hakim Evrak akışını takip edebilecek, Departmanı asiste edeb..

İstanbul Anadolu / Maltepe Anvotech

Maltepedeki hastanemizin göz kliniği için bayan doktor asistanları aranmaktadır. * Yazılı ve sözlü iletişim becerilerine ve etkin dinleyebilme özelliğine sahip, * İnsan ilişkileri kuvvetli, * Prezantabl ve sonuç odaklı, * Sigara Kullanmayan Asgari Ücret + ..

İstanbul Anadolu / Ümraniye WATSONS TÜRKİYE

GENEL NİTELİKLER • En az lise mezunu, • Minimum 1 yıl benzer iş tecrübesine sahip, • MS Office programlarını kullanabilen, • Organizasyon ve iletişim becerisi gelişmiş, • B sınıfı sürücü belgesine sahip. İŞ TANIMI • Gelen giden ev..

İstanbul Anadolu / Tuzla Delta Havacılık Ve Turizm Ltd. Şti.

Havacılık sektöründe faaliyet gösteren şirketimizde görev yapacak Yönetici Sekreteri adayları arıyoruz. Size istikrarlı, huzurlu, gelişime açık, uluslararası faaliyetler yapılan bir çalışma ortamı sunuyoruz. Beklentimiz ise çalışkan, düzenli, itinalı ve duyarlı arkadaşlar ile tanışmak...

İstanbul Anadolu / Ataşehir Statute Otomotiv

Otomotiv firmamıza Ön Muhasebeye yardımcı olacak, Araç takibi, Telefon karşılaması yapabilecek BAYAN ASİSTAN alınacaktır. Firma telefon numaralarımızdan ulaşalabilirsiniz...