İstanbul Anadolu Asistan İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Asistan
İstanbul Anadolu / Üsküdar İnteraktif Grup

Şirketimizde ofis arkadaşlarımızın arkasını toplayacak, masalarda biriken bardakları makineye yerleştirecek, gerektiğinde genel temizlik yapacak, gerektiğinde ofise gelen misafirlerimizin karşılanması, sekreterya vb. konularda yardımcı olacak, İstanbul Anadolu Yakası'nda ikamet eden, 18-..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Özbey İnşaat

KADIKÖY'DE BULUNAN OFİSİME * GİYİMİNE ÖZEN GÖSTEREN * SEYAHAT ENGELİ OLMAYAN * GÜLER YÜZLÜ * KESİNLİKLE BELİRTMİŞ OLDUĞUM YAŞ ARALIĞINDA * MAAŞ+ YOL+YEMEK+SİGORTA * PAZAR TATİL *RESİMLİ BAŞVURULAR DİKKATE ALINACAKTIR. ŞEKLİNDE ÇALIŞA..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Aksa Akustik

ŞERİFALİ İMES TEKİ ŞİRKETİMİZ için "Ofis Asistanı- Sekreter arıyoruz. İş Tanımı : -Her türlü haberleşme araçları ile (telefon,mail, fax vb) yazılı ve sözlü haberleşmenin yönetilmesi, -Ofisin tüm sekreterya süreçlerinin yönetilmesi, -İlgili yöneticilerin asiste edilmes..

İstanbul Anadolu / Tümü DENİZBANK

İş Tanımı: Deniz’de İletişim Merkezi Asistanı göreviyle Bankacılık kariyerine ilk adımı atabilirsiniz. İŞKUR ile birlikte yaklaşık 3 yıldır İletişim Merkezi Asistanı İşbaşı Eğitim Programını gerçekleştiriyoruz. Bu dönem 26.sını düzenleyeceğimiz programa bugüne kadar 850’ye yakın kursiye..

İstanbul Anadolu / Tuzla Siyap İnşaat

YÖNETİCİ ASİSTANI VE ÖN MUHASEBE BİLGİSİNE SAHİP LOGO MUHASEBE PROGRAMINI AKTİF KULLANAN CH HESAP,FATURA,PERSONEL GİRİŞ ÇIKIŞLARI YAPACAK TELİF YAZACAK DOSYALAMA SİSTEMİNE UYACAK KONUŞMASI DÜZGÜN ÇALIŞMA TECRUBESİ OLAN TÜZLA VE CİVARINDA İKAMET EDEN BAYAN ELEMAN ALINACAKTIR..

İstanbul Anadolu / Sancaktepe Eğin Etiket

• Üniversite mezunu, • Yönetici Asistanlığı pozisyonunda en az 2 yıl tecrübe sahibi, • Kalite yönetim sistemi çalışmalarında bilgi sahibi, • MS Office uygulamalarına hakim, raporlama yapabilecek, • İmalat sektöründe en az 1 yıl deneyimli, • Planlama, organizasyon ve ana..

İstanbul Anadolu / Üsküdar Demirdizen

Akasya Acıbadem Kule'de şehircilik ve imar danışmanlığı hizmeti veren ofisimizde; telefon-mail-kargo trafiği, ofis düzeni, konukların ağırlanması ve çay-kahve ikramı, dosya arşivlenmesi vb konularda deneyimli bayan ofis asistanı aramaktayız. Fotoğraflı CV'ler tercih edilecektir. Özellikler:..

İstanbul Anadolu / Ümraniye UMUR BASIM

Basım sektöründe en geniş ürün çeşidi ve en büyük makine parkı ile lider konumda olan; Sürekli Form, Zarf, Tabaka Ofset, Rulo, Kağıt Poşet, Etiket, Ambalaj Dolum ve Promosyon Ürünleri olmak üzere 8 ayrı üretim hattına sahip, sektörün ilk 500 sanayi kuruluşu arasında yer alan ve ilkleri ile bilinen ş..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Başarlar Grup Yapı İnşaat

OFİSİMİZDE GÖREV ALICAK ASİSTAN VEYA SEKRETER ALINACAK LÜTFEN RESİMLİ CV GÖNDERİNİZ ÇEKMEKÖY VE YAKIN CIVARLAR TERCİHİMİZDİR..

İstanbul Anadolu / Üsküdar Happy İnsan Kaynakları

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz yayıncılık sektöründe faaliyet gösteren müşterimiz için "Ofis Asistanı" arıyoruz. İş Tanımı : -Her türlü haberleşme araçları ile (telefon,mail, fax vb) yazılı ve sözlü haberleşmenin yönetilmesi, -Ofisin tüm sekreterya süreçlerinin yönetilme..