İstanbul Anadolu Asistan İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Asistan
İstanbul Anadolu / Tuzla Ergül Kargo

1992 yılından bu yana ambar ve kargo taşımacılığı yapan şirketimiz ERGÜL KARGO nun Şekerpınarda bulunan TUZLA şubesi için ŞUBE ASİSTANI alınacaktır.Aranan özellikler ; - En az lise ve dengi okul mezunu olunması - Bilgisayar proglamlarına hakımıyet ( Mıcrosoft Offıce ) - Müşterilerl..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Tarhan Bera Otomotiv

Şirket genel merkezimiz Kadıköy / Kozyatağı'nda olup bir çok sektör alanında faaliyet göstermektedir. Başvuracak adaylarımız için aradığımız nitelikler aşağıda belirtilmiştir. -Yurt içi ve yurt dışı seyahat engeli olmayan, -Diksiyonu düzgün, -Disi..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Tarhan Bera Otomotiv

Kozyatağı lokasyonumuzda çalışacak ; -YETİŞTİRİLMEK ÜZERE -İlgili dış ticaret departmanlarında görevlendirilmek üzere; -Dış ticaret sektöründe uzmanlaşmak isteyen -Dış Ticaret, Ulaştırma Hizmetleri, Uluslararası İlişkiler veya benzeri bölümlerden mezun yada mez..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Söğüt Emlak

Genel nitelikler: – Telefon trafiğini yönetecek ve gelen misafirleri yönlendirecek – Güler yüzlü ve görünümüne her zaman özen gösteren – Diksiyonu düzgün iletişim ve analitik düşünme becerisi yüksek – Tercihen üniversite mezunu – Kendi..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Verda Özel Güvenlik

ATAŞEHİRDE BULUNAN ÖZEL GÜVENLİK ŞİRKET MERKEZİNDE OPERASYON MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE EN AZ LİSE MEZUNU , MİCROSOFT OFFİCE PROGRAMLARINI KULLANABİLEN, TELEFON TRAFİĞİNİ YÖNLENDİREBİLECEK, İLETİŞİM YÖNÜ GELİŞMİŞ, GİYİMİNE ÖZEN GÖSTEREN ,DİKSİYONU DÜZGÜN BAYAN ASİSTAN ALINACAK..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Dolunay Çelik Sistemleri

Diksiyonu düzgün görünümüne önem veren Asistan olarakda yardımcı olabilicek sekreter alınacaktır . Çalışma saatleri 08:30 akşam 17:30 Cumartesi çalışma saati 13:00 kadar Pazar talil..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Yoma Madencilik

Firmamızda istihdam edilmek üzere çay ve telefonlara bakabilecek en az 2 yıl tecrübeli araba kullanabilen elaman alınacaktır ...

İstanbul Anadolu / Ataşehir VSY Biyoteknoloji ve İlaç San. A.Ş

Önce İnsan Sağlığı sloganı ile oftalmoloji (göz bilimi) alanında kurulan ve sektörünün liderlerinden olan VSY Biyoteknoloji firmamızın İşkur İşbaşı Eğitim Programı kapsamında Merkez ofisinde çalışacak Danışma - Santral & İnsan Kaynakları Destek Elemanı aramaktayız. Genel Nitelikler..

Aranan Nitelikler 20-40 yaşları aralığında, Kadın veya erkek, Sağlık personeli ( Diş asistanlığı konusunda tecrübe tercih sebibi ) Pazartesi - Cumartesi 09:00 - 19:00 arası çalışacak Çalışma Arkadaşları Arıyoruz...

İstanbul Anadolu / Beykoz Bitkidekor

Butik çiçek atölyesinde yetiştirilmek üzere yardımcı aranmaktadır. -malzeme düzeni -stok tutma -ürün yapımı Gibi işlerde tecrübe aranmaktadır. Eğer teraryum yapımı hakkında tecrübeli iseniz lütfen çalışmalarınızı iletin. Son derece disiplinli,saygılı,çalışk..