İstanbul Anadolu Asistan İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Asistan
İstanbul Anadolu / Tümü DENİZBANK

İş Tanımı: Speech Analytics hakkında bilgi sahibi olup, analiz ve araştırmalar yapacak, Veri analizi tekniği ile inceleme yaparak, mevcut süreçler için iyileştirme çalışmalarını raporlayabilecek çalışma arkadaşları arıyoruz. Genel Nitelikler: En a..

İstanbul Anadolu / Pendik Pendiş Diş Kliniği

Tam donanımlı diş kliniğimizde deneyimli ve bizimle uzun vadeli çalışmayı düşünen dişhekimi asistanı aranıyor. CV leri mail ile ya da telefonla iletişime girebilirsiniz...

İstanbul Anadolu / Kadıköy İstanbul Ruh Sağlığı Enstitüsü

Bağdat Caddesi üzerinde Erenköy'de bulunan 8 Psikolog 3 Psikiyatrist ile hizmet veren İstanbul Ruh Sağlığı Enstitüsü , -Hastaları karşılayacak ve ilgilenecek -Randevu planlama ve teyidlerini yapacak -Ofisin genel işleyişini sağlayacak -Hafta içi 12-21 saatleri arasında cumart..

İstanbul Anadolu / Tuzla Özgü İdari Hizmetler

Firmamızın Tuzla merkez ofisinde görevlendirilmek üzere Yönetici Asistanı aranmaktadır. GENEL NİTELİKLER: -En az ön lisans mezunu, -MS Office programlarını etkin kullanabilen, -İş planlarını koordine ederek, yöneticisinin zamanını verimli kullanabilmesi için gereken o..

İstanbul Anadolu / Ümraniye On Etiket

-Rulo etiket üretimi yapan firmamızda; Tercihen MYO ya da üniversitelerin Grafikerlik bölümünden mezun, - İllustrator, Photoshop ve Freehand programlarını, başlangıç seviyesinde olsa da kullanabilen - Excel'e iyi derecede hakim - Baskı öncesi hazırlık ve baskı sonrası aşamalarınd..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Technopc

Kurumsal Satış Ekibinin ofis işlemleri organize ve düzenleyip takibini yapmak. Müşteri taleplerinin (teklif ,demo ,ürün vs.)yerine getirilmesi konusunda tüm süreçleri takip etmek Müşteri bilgilerini detaylı bir şekilde CRM sistemine girişi sağlamak (talepler,adres,iletişim ,ödeme)..

İstanbul Anadolu / Kartal Tolem Çevre Teknolojisi Ltd. Şti.

İstanbul Kartal - Soğanlık arasında E-5 üzerinde bulunan ve endüstriyel su arıtma ekipmanları ithalatı ve satışı yapan firmamıza aşağıdaki özelliklere sahip İş Geliştirme Mühendisi arıyoruz. Aşağıdaki şartları sağlayan adayların fotoğraflı ve güncel özgeçmişlerini göndermelerini rica ederiz. ..

İstanbul Anadolu / Üsküdar Net Danışmanlık

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz, yaklaşık 20 senelik geçmişi olan, dünya çapındaki müşterilerine elektromekanik projelerle özel hizmet veren, kendi alanında Türkiye’deki ilk ve tek üretici şirket olan müşterimiz için Satış Sonrası Hizmetleri Asistanı pozisyonunda arayışımız bulunmaktadır. ..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Özel Çapa Cerrahi & Estetik Diş Kliniği

Kadıköy'de bulunan diş polikliniğimize; TECRÜBELİ veya YETİŞTİRİLMEK üzere diş hekimi yardımcısı alımı yapılacaktır. Diplomalı Ağız Diş Sağlığı Teknikeri alımı yapılacaktır. Kesinlikle SİGARA kullanmayan adaylar değerlendirilecektir. Uzun süre bu işte çal..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Mabsan Oluklu Mukavva Kutu Ltd. Şti

Firmamızda çalışacak; * Telefonda ve yüz yüze etkili iletişim kurabilen. * MS Office uygulamalarına hakim. * Güler yüzlü, prezantabl, diksiyonu düzgün. - İş emirleri ve iş planları paralelinde üretim sürecinin takip edilmesi, -Kalite yönetim sistemini uygulamak, uygula..