İstanbul Anadolu Asistan İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Asistan
İstanbul Anadolu / Kadıköy Serhan Tavas Dental Klinik

Göztepedeki kliniğimize insan ilişkileri kuvvetli,güler yüzlü,prezantabl,en az lise mezunu olan,bilgisayar kullanabilen,yol problemi olmayan,sigara kullanmayan,bu mesleği uzun dönem icra etmek isteyen,bayan diş hekimi yardımcısı aranıyor...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Serhan Tavas Dental Klinik

Göztepedeki kliniğimize insan ilişkileri kuvvetli,güler yüzlü,prezantabl,en az lise mezunu olan,bilgisayar kullanabilen,yol problemi olmayan,sigara kullanmayan,bu mesleği uzun dönem icra etmek isteyen,bayan diş hekimi yardımcısı aranıyor...

İstanbul Anadolu / Ataşehir Medident

Ataşehir şubemize acil bayan asistan arıyoruz detaylı cv yollayınız..

İstanbul Anadolu / Kartal Sönmez Grup Mobilya Dekorasyon

Direkt şirket sahibine bağlı çalışacak, tüm iş konularına hakim olabilecek , yöneticisinin tüm hizmetlerini görebilecek (temizlik, servis) gerektiğinde mesaiye kalabilecek, gerektiğinde seyahatlere çıkabilecek zeki sorumluluk sahibi takım arkadaşı arıyoruz, Seyahat ve mesai sorunu olan..

İstanbul Anadolu / Kartal Turyap Kartal

Kurumsal Emlak Firmasında Yetiştirilmek Üzere Yönetici Asitanı Alınacaktır. Kartal Civarında Oturması Tercihtir. NOT: Ofislerimiz Dragos Deluxia ve Uptwins Residance da bulunmaktadır Bu projelerin İkinci El Kiralık Ve Satışlarını Yapmaktayız...

İstanbul Anadolu / Tuzla Remax Vadi

İş Tanımı Firmamızda çalışacak gayrimenkul broker asistanı aranmaktadır. Aranan Nitelikler Gayrimenkul işini seven, meslek olarak gören. Arsa-Sanayi-Lojistik-Konut alanlarında çalışacak, En az lise mezunu, 28 yaş ve üzeri, Eğitime açık, Ehliyeti veya ..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Net Danışmanlık

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz, yaklaşık 20 senelik geçmişi olan, dünya çapındaki müşterilerine elektromekanik projelerle özel hizmet veren, kendi alanında Türkiye’deki ilk ve tek üretici şirket olan müşterimizin; AR-GE departmanında çalışacak Teknik Asistan arayışı bulunmaktadır. •D..

İstanbul Anadolu / Üsküdar Net Danışmanlık

Biz Net Danışmanlık olarak yerli ve yabancı firmalara tüm insan kaynakları süreçlerine destek vermekteyiz. Firmamız bünyesinde görev almak üzere; Bağlı olacağı Genel Müdürümüzün takvimini oluşturup takibini yapabilecek, Ofis araçlarını etkin bir şekilde kullanabilecek,..

İdea Klinik kadıköy şubesinin Bağdat Cad. Çifte Havuzlardaki kliniğine çalışma arkadaşları arıyoruz. İnsan sağlığına ilgi duyanlar başvurmalıdır çünkü yapılacak işler hemşirelik görevleri gibidir. Hangi hastalıkların tedavi edildiği İdea Klinik resmi web sitesinden öğrenilebilir. Sağlık kuruluşu old..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Şema Mimarlık

İç Mimari hizmet veren ofisimize bayan çalışma arkadaşı arıyoruz. En az 3 yıl deneyimli. Ofis dışı vergi dairesi, banka vs. işlerini yapabilecek. Word, Excell, Outlook gibi Office programlarına hakim. Telefon ve kargo trafiğini yönetebilecek. İkram ve ağırlama konusunda deste..