İstanbul Anadolu Asistan İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Asistan
İstanbul Anadolu / Tuzla Avukatlık Bürosu

Ofis içi hizmet yapabilecek, temiz, bakımlı ve mutlaka Tuzla'da ikamet eden bayan ofis elemanı aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Üsküdar Havuzbaşı Gayrimenkul Otomotiv Ev Tekstili

Havuzbaşı Gayrimenkul Ve Otomotiv; Firmamız 12 yıldır Anadolu Yakasında gayrimenkul, ev tekstili ve otomobil alım satım üzerine faaliyet göstermektedir. Firmamıza başvuruda bulunacak kişilerin seyahat engeli olmaması tercih sebebidir. Aradığımız Nitelikler; * 25-40 Ya..

İstanbul Anadolu / Maltepe Serhat Osgb

ÖN MUHASEBE BİLGİSİ OLAN FATURA KESİP CARİ MUTABAKAT YAPABİLECEK TELEFONLARA BAKIP GÜNLÜK İŞLERİN TAKİBİNİ YAPACAK MİSAFİRLERİ KARŞILAYACAK BAYAN ARKADAŞ ARANMAKTADIR. NOT : İŞ KUR İŞ BAŞI EĞİTİMİ KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLEBİLİR...

İstanbul Anadolu / Ataşehir ORKA HİPERMARKETLERİ

Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun İstanbul Anadolu yakası Sultanbeyli ' de ikamet eden MS Office programlarına hakim ve çok iyi derecede Excel ve Powerpoint uygulamalarını kullanabilen Micro programına hakim İletişim becerileri güçlü Planlama ve organizasyon ye..

İstanbul Anadolu / Beykoz Nebyan Doğal

Muhasebe programları ve MS Office (özellikle Excel) programlarını iyi derecede bilen Ön muhasebe tecrübesi bulunan İletişim yönü kuvvetli, diksiyonu düzgün, müşterilerle birebir telefonda iletişimde bulunabilecek Planlama ,organizasyon ve raporlama becerisi yüksek Evrak yö..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Tarhan Bera Otomotiv

Şirket genel merkezimiz Kadıköy / Kozyatağı'nda olup bir çok sektör alanında faaliyet göstermektedir. Başvuracak adaylarımız için aradığımız nitelikler aşağıda belirtilmiştir. -Yurt içi ve yurt dışı seyahat engeli olmayan, -Diksiyonu düzgün, -Disi..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Özel Yaşar Baytak Ağız Ve Diş Sağlığı

KLİNİĞİMİZDE TAM ZAMANLI ÇALIŞACAK (HAFTANIN 5 GÜNÜ) DİŞ HEKİMLERİMİZE YARDIMCI OLACAK ARKADAŞLAR ARANMAKTADIR .SİGORTA + YEMEK VARDIR.TECRÜBELİ OLMASI TERCİHİMİZ OLUP DİĞER ADAYLARLA DA GÖRÜŞÜLECEKTİR...

• Erenköy, Bağdat Caddesi üzerindeki Mimarlık Ofisimize, • Üniversite Lisans / Ön Lisans düzeyinde mezun, • Üst düzey yönetici asistanlığı konusunda en az 5 yıl deneyimli, • Çok iyi derecede İngilizce bilen ve aktif kullanabilen, • MS Office programlarına hâkim, • İns..

İstanbul Anadolu / Ümraniye NOKTA KORUMA GÜVENLİK

NOKTA KORUMA GÜVENLİK HİZMT. A.Ş BÜNYESİNDE ÖN MUHASEBE BİLEN TELEFON GÖRÜŞMELERİ YAPABİLECEK İŞ TAKİBİ KUVVETLİ OLAN BAYAN ASİSTAN ALINACAKTIR. ÇALIŞMA ŞEKLİ HAFTA İÇİ SABAH 09.00 AKŞAM 18.00 CUMARTESİ GÜNÜ 13.00'A KADAR PAZAR İZİNLİ ŞARTLAR MAAŞ + YEMEK + SSK ..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Smmm-Hasan Parlar

MALİ MÜŞAVİRLİK OFİSİNE VERİ GİRİŞİ YAPABİLECEK BAY / BAYAN ELEMAN ALINACAKTIR. Maaş deneyime göre 1400 - 2000 TL arasıdır...