İstanbul Anadolu Asistan İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Asistan
İstanbul Anadolu / Sultanbeyli ORKA HİPERMARKETLERİ

Ön lisans mezunu, * Misafir karşılama ve yönlendirme konusunda tecrübeli, * Santral yönetimi yapmış, * Düzgün ve akıcı diksiyonu olan, * Tercihen benzer pozisyonda tecrübeli, * İnsan ilişkilerinde başarılı, iletişm yönü kuvvetli, analitik düşünebilen, * Depomuzdak..

İstanbul Anadolu / Kartal Maxoffice Profesyonel Ofis Çözümleri

-İstanbul Anadolu yakası şubelerimize, -En az lise mezunu, -Ofisin telefon evrak kargo trafiğinin yöneltilmesi, -Şirket dışı ve şirket içi tüm haberleşme sürecinin koordine edilmesi, -Misafirlerin karşılanması, ilgili kişilere yönlendirilmesi ve ağırlanması, -Ofisin gen..

İstanbul Anadolu / Beykoz Çelikhas İnşaat Kalıpları

çavuşbaşındaki ofisimize diksiyonu düzgün yetiştirilmek üzere ofis yönetimini saglıyacak 18 x 35 yaş arası beykoz kavacık anadoluhisarı ümraniye dudullu ve üsküdar ve yakınçevreler bayan elaman aranıyor..

İstanbul Anadolu / Tuzla Ats İnşaat

Tuzlada ki Merkez Ofisimizde çalışmak üzere; Sekreterlik ve Ön Muhasebe konusunda tecrübeli, MS Ofis programlarını etkin olarak kullanabilen, Dosyalama, arşiv ve dokümantasyon işlerini takip edebilecek, Misafirlerin karşılanması, ağırlanması, genel ofis düzenini sağlay..

İstanbul Anadolu / Maltepe Zr Grup

E-ticaret yönetim paneli üzerinden kategori, ürün, satış, promosyon vb. yönetimini yapmak, · İnternet mağazacılığı ve web üzerinden satış konusunda(Hepsiburada- Gitti Gidiyor- N11 panellerinde satış çalışmaları) en az 1 yıl deneyimli, · Web sitesinin tüm süreçlerini anal..

İstanbul Anadolu / Kartal Çağatay Hukuk

Kartal'da bulunan ofisimize,Her türlü evrak takibini yapmak, Yöneticisinin ajandasını düzenlemek ve koordine etmek, MS Office programlarını iyi derecede kulanabilen, raporlama becerisi olan, Zaman yönetimi, koordinasyon, planlama ve takip becerisine sahip, Diksiyonu düzgün, görünümüne özen gösteren,..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Ortımax Aş Tic

dayanıklı tüketim malları ve gayrımenkul inşaat hizmeti veren firmamızda çalışacak asistan alınacaktır..

İstanbul Anadolu / Maltepe Anvotech

Maltepedeki hastanemizin göz kliniği için bayan doktor asistanları aranmaktadır. * Yazılı ve sözlü iletişim becerilerine ve etkin dinleyebilme özelliğine sahip, * İnsan ilişkileri kuvvetli, * Prezantabl ve sonuç odaklı, * Sigara Kullanmayan Asgari Ücret + ..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Class Gayrimenkul & Danışmanlık

kadıköy'de emlak firmasına bilgisayarı iyi,ofis yönetimine hakim,takım çalışmasına uyumlu bayan eleman alınacaktır. çalışma saatlerimiz 09.00-19.00 (pazar tatil)..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Kavzanlar Lojistik Otomotiv San. Tic. Ltd. Şti

Firmamız'da tam zamanlı olarak çalışıcak deneyimli,diksiyonu düzgün,grup çalışmasına uygun bayan sekreter aramaktayız..