İstanbul Anadolu Garson İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Garson
İstanbul Anadolu / Ümraniye COOKSHOP

Genel nitelikler: Cafe-Restaurant (Dünya Mutfağı) işletmelerinde en az 3 yıl mesleki tecrübeye sahip, Müşteri odaklı hareket eden, Güler yüzlü, enerjik ve sabırlı, Dış görünüşüne özen gösteren, Hijyen kurallarına önem veren, Takım ruhuna sahip, Yoğun iş temp..

İstanbul Anadolu / Tümü İNKA İnsan Kaynakları

Yiyecek içecek sektöründe çalışabilecek Servis Personeli arayışımız bulunmaktadır. *Part time olarak çalışabilecek, *Tercihen garsonluk tecrübesi olan, *18-30 yaş arası, *Diksiyonu düzgün, *İnsan ilişkilerinde başarılı, misafir memnuniyetine önem veren, *Dı..

İstanbul Anadolu / Tuzla Kahve Diyarı Tuzla

TUZLA SAHİLDE BULUNAN , KAHVE DİYARI İŞLETMEMİZ DE TECRÜBELİ GARSON ARANMAKTADIR. İLGİLENENLERİN CV. GÖNDERMELERİ YETERLİDİR..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Köfte Spor

İşyerimiz için bayan komi aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Maltepe Yağmur Profesyonel Hizmetler

İstanbul Avrupa ve Anadolu yakasında Bulunan , Otel Kongre merkezleri ve sosyal tesislerimizin Günlük organizasyonlarında görevlendirilmek üzere Garson Komi ve servis personelleri görevlendirilecektir. Çalışma gün ve saatleri çağrı üzerine belirlenir, kayıt yaptırmak çalışma zorunluluğu..

İstanbul Anadolu / Tuzla Ksd Gıda Ticaret A. Ş.

Tuzla civarında ikamet eden cafe-restaurant işletmesinde çalışacak bayan garson aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Vanilya Unlu Mamüller (Bağ Pastanesi)

Cafe,pastanemize tam zamanlı garson arıyoruz...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Rolla Restaurant

Kısa zamanda sevilen ve açık mutfak hizmet veren restoranımız için (tercihen bayan) garson alınacaktır. - Görünümü düzgün - Konuşması/diksiyonu düzgün - Servis tecrübesi olan..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Maia Flower & Coffee

Kadıköy fenerbahçe bölgesinde bulunan kafemizde bizimle beraber huzurlu ve mutlu bir şekilde çalışacak garson aranıyor.....

İstanbul Anadolu / Kadıköy Gabuk Midye

- Temel düzeyde yiyecek-içecek ve servis kuralları bilgisine sahip olan, - Hızlı ve dinamik çalışabilen, - Çalışma saati engeli olmayan, - Her zaman güler yüzlü ve çözüm odaklı davranabilen. - Giyimine ve dış görünüşüne özen gösteren ..