İstanbul Anadolu Garson İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Garson
İstanbul Anadolu / Kadıköy TAVUK DÜNYASI

KADIKÖY Nautilüs AVM de bulunan şubemize mesleki tecrubesi olan garson ve komi ekip arkadaşları alınacak. Görüşmeler şubemizde yapılacaktır. Şube Müdürü İrtibat tel:0543 4153428 (Deniz bey)..

İstanbul Anadolu / Tümü İNKA İnsan Kaynakları

Danışmanlığını yürüttüğümüz gıda sektöründe faaliyet gösteren grup şirketimiz için "Restaurant Müdürü, Garson" arayışımız bulunmaktadır. • En az Lise mezunu, • 35 yaşını aşmamış, • Sosyal medyayı aktif olarak kullanabilen, • Darıca Bölgesi'ne yakın lokasyonda ikamet eden,..

İstanbul Anadolu / Ataşehir AKADEMİ PERSONEL TEMİNİ

İSTANBULUN EN LÜKS 5 YILDIZLI OTELLERİNDE KARİYER YAPMAK İSTER MİSİNİZ? SHERATON GRAND, HİLTON, BOMONTİ GİBİ 5* OTELLERİMİZDE TECRÜBELİ-TECRÜBESİZ FULL-PART GARSON ALIMI YAPILACAKTIR. NET MAAŞ + SİGORTA + YEMEK + GECE VARDİYASINDA SERVİS ( RESMİ TATİLLERDE ÇİFT YEVMİYE + EK..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Beyaz Fırın Ataşehir

Beyaz Fırın Anadolu Yakası Ataşehir Mağazamızda görevlendirilmek üzere Dünya Mutfağı deneyimi olan Servis Garsonu aramaktayız. • Tercihen Turizm Meslek Lisesi ya da Yüksek Okulu mezunu, • Aynı görevde en az 2 yıl deneyimli , • İşini seven ve işinin sorumluluklarını taşıya..

İstanbul Anadolu / Ataşehir CIZGARA GIDA RESTAURANT İŞLETMELERİ

Türkiye’nin önde gelen restoran firmalarından biri olan grubumuzun, Ataşehir Water Garden AVM'de bulunan Cızgara şubesinde görevlendirilmek üzere Garson aramaktayız. • Tercihen Lise mezunu, • İnsan ilişkilerinde başarılı, müşteri memnuniyetine önem veren, • Dış görünüşüne öz..

İstanbul Anadolu / Maltepe DEÇA HİZMET GRUPLARI GIDA TİCARET A.Ş.

Maltepe Küçükyalı'daki Restaurantımıza tezgahta dururacak yardımcı bayan aranmaktadır. Müracaat Özlem Hn. 0555 714 26 38 (Başvuru için lütfen arayanız) Lütfen; sadece daha önce garson olarak çalışmış 23 ile 33 yaş arasındaki erkek başvurular dikkate alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Maltepe Tadı Bafra

Maltepe ve/veya İdealtepe ' deki şubelerimizde görevlendirilmek üzere En az Lise mezunu, Bu alanda en az 2 yıl deneyimli, Yoğun iş temposuna ve vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurabilecek, Ekip çalışmasına yatkın, Müşteri memnuniyetine önem veren, İnsan ilişki..

İstanbul Anadolu / Üsküdar Çamlıca Gurme

Yeni açılan işletmemize; özveriyle çalışacak, diksiyonu düzgün, insan ilişkilerinde iyi, güler yüzlü, çalışmaktan zevk alan ve dinamik çalışma arkadaşları aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Kervan Dondurma Cafe

Dondurma cafede çalışacak bayan servis elemanı aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Kadıköy İnatçı Keçi Cafe

Kadıköy, rıhtımdaki cafemize (İnatçı Keçi), yeme-içme sektörünü bilen, konusunda deneyimli, prezantbl, diksiyonu düzgün, maaş+ primle çalışacak, bayan karşılama elemanı/hostes çalışma arkadaşına ihtiyacımız var...