İstanbul Anadolu Garson İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Garson
İstanbul Anadolu / Kartal Firma Adı Gizli

* Toplu yemek üretiminde deneyimli. * Yemek servisi ve sunum hizmeti yapacak, * Yemekhane temizliğinde görev alacak. * Hijyen kurallarına dikkat eden. * Dış görünümüne önem gösteren. * İnsan ilişkilerinde başarılı. * Dikkatli ve özenli. Enerjik. * ..

İstanbul Anadolu / Tümü ISS HAZIR YEMEK ÜRETİM VE HİZMET A.Ş.

Yemek hizmeti vereceğimiz projelerimizde görevlendirilmek üzere İŞKUR İşbaşı Eğitim Programı ile Garson alımları yapılacaktır. *Program haftada 45 saat olmak üzere 3 aylık iş başı eğitimini kapsamaktadır. *Günlük 54 TL üzerinden aylık ödemesi ve SGK Prim giderleri (iş kazası ve..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Cosmos Cafe Bar

Kadıköy Caferağa'da bulunan Cosmos Cafe Bar'a gündüz çalışacak servis personeli , garson arıyoruz...

İstanbul Anadolu / Ataşehir Tüylüoğlu Ekmek Pasta

Unlu mamüllerde tezgaha bakabilecek arkadaşlar aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Sancaktepe DEÇA HİZMET GRUPLARI GIDA TİCARET A.Ş.

3.Etap Sancaktepedeki kafemize 08:30-15:00 saatleri arasında gözleme yapacak bayan eleman aranmaktadır Müracat Barış Bey : 0538 063 75 01..

İstanbul Anadolu / Ümraniye BAY DÖNER- APAZ GIDA

Baydöner markamıza ait restoranlarımızda kişisel temizliğine önem veren ve işin gerektirdiği hijyeni sağlayabilecek Garson alınacaktır. Hizmet sektöründe kariyer hedefi olan, Tercihen kafe ya da restoranda servis tecrübesine sahip, Müşteri taleplerini nazikçe ve güler yüzle..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Mert Turizm

* 5 YILDIZLI OTELLERE *BANKETLERE *KOKTEYLLERE *DENEYİMLİ DENEYİMSİZ *ÖĞRENCİ VE ÇALIŞIRKEN BOŞ ZAMANI OLANLARA *EK İŞ TEMİN EDİLİR...

İstanbul Anadolu / Tuzla AKADEMİ GURME

Diksiyonu düzgün, kendini iyi ifade edebilen, İnsan ilişkileri kuvvetli, Dış görünüşüne özen gösteren, İşi gereği hijyene önem veren ve titiz, Sorumluluk alabilen ve ekip çalışmasına yatkın İLETİŞİM BİLGİLERİ: Aydınlı Mah. Birlik Organize San. Bölges..

İstanbul Anadolu / Tuzla SOFRA GRUP
İstanbul Anadolu / Kadıköy Big Chefs

Big Chefs Cafe & Brasserie bünyesinde İstanbul Anadolu Hisarı şubemizde görevlendirilmek üzere; En az lise (tercihen Turizm Meslek Yüksek Okulu veya Turizm Meslek Lisesi) mezunu, Garson pozisyonu için en az 2 yıl, komi pozisyonu içinse en az 1 yıl servis deneyimine sahip, İn..