İstanbul Anadolu Garson İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Garson
İstanbul Anadolu / Tümü SOFRA GRUP
İstanbul Anadolu / Kadıköy Bereket Döner

a) Turizm Otelcilik Meslek Lisesi mezunu b) Benzer pozisyonda 3 yıl deneyimi olan c) Ekip çalışmasına yatkın d) İletişim becerileri gelişmiş e) Pozitif ve güleryüzlü f) Varidyalı çalışabilecek g) Bay h) Askerlik hizmetini tamamlamış i) 22 ile 35 yaş..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Me Cafe

Batı Ataşehir Bölgesinde Bulunan Cafe Restaurantımızda Çalışmak Üzere; ACİL Full-Time ,Bay Bayan, Tecrübeli Garson-KOMİ Aranıyor. Telefon üzerinden başvuru yapmanız tercihimizdir. Barboros mah. ardıç sok. Varyap meridyen sitesi c blok lobi Batı Ataşehir/İstanbul..

İstanbul Anadolu / Tümü Lider Kadro Turizm Organizasyon

OTEL VE KONGRE MERKEZLERİNDE ÇALIŞACAK “GARSON - KOMİ” ARKADAŞLAR ARANMAKTADIR. GENEL NİTELİKLER: * BAY VE BAYAN GARSON VEYA KOMİ * 18 - 30 YAŞ ARASI * SERVİS TECRÜBESİ BULUNAN *SAĞLIK VE EVRAK SORUNU OLMAYAN. ..

İstanbul Anadolu / Tuzla İcs Grup

TUZLA AYDINLI DA ÇALIŞACAK 23/30 YAŞ ARASI BAY BAYAN SERVİS İKRAM PERSONELLERİ ALINACAKTIR. ÇALIŞMA SAATLERİ 08:30-18:30 HAFTA İÇİ BİR GÜN İZİN YOL YEMEK DAHİL ÜCRET 1900 TL..

İstanbul Anadolu / Üsküdar Tavuk Dünyası

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere; garson alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Kadıköy TAVUK DÜNYASI

Acıbadem Caddesi üzerinde bulunan Tavuk Dünyası'nda çalışmak üzere ; Sektörde tecrübeli , kişisel bakımına özen gösteren servis personelleri ve garsonlar alınacaktır. İlgilenen adaylar 0531 838 44 02 numaralı telefondan Ozan Bey ile irtibata geçebilir veya direkt olarak restorana..

İstanbul Anadolu / Kadıköy CIZGARA GIDA RESTAURANT İŞLETMELERİ

Türkiye’nin önde gelen restoran firmalarından biri olan grubumuzun, Kadıköy Tepe Nautilus AVM'de bulunan Cızgara şubesinde görevlendirilmek üzere Garson aramaktayız. • Tercihen Lise mezunu, • İnsan ilişkilerinde başarılı, müşteri memnuniyetine önem veren, • Dış görünüşüne öz..

İstanbul Anadolu / Maltepe DEÇA HİZMET GRUPLARI GIDA TİCARET A.Ş.

Maltepe Küçükyalı'daki Restaurantımıza deneyimli erkek ahçı aranmaktadır. Daha önce kafe, restaurant gibi yerlerde çalışmış olması tercih sebebidir. Özlem Çimen : 0555 714 26 38..

İstanbul Anadolu / Tümü HD Restaurant İşletmeleri

Türkiye’nin önde gelen restoran zincirlerinden biri olan şirketimizin, İstanbul'da bulunan HD İskender restoranlarında görevlendirilmek üzere Garson Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır. • Tercihen Lise mezunu, • İnsan ilişkilerinde başarılı, müşteri memnuniyetine önem veren,..