İstanbul Anadolu Orta Düzey Yönetici İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Orta Düzey Yönetici
İstanbul Anadolu / Ataşehir SECURITAS GÜVENLİK HİZMETLERİ A.Ş.

Biz toplumu daha güvenli hale getirmek istiyoruz. Ya siz? Securitas’ta, bizim önemli bir misyonumuz var. Her gün, dünyanın her yerinde günün kahramanları olan çalışanlarımız insanların daha güvende hissetmelerini sağlıyorlar. Size bu zorlu yeni görevi üstlenmeniz için fırsat sunu..

İstanbul Anadolu / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımıİstanbul Anadolu Yakasında bulunan 5* otelimizin dışarıya da açık olan SPA-Fitness Merkezimizde görev almak üzere;Aranan Nitelikler- 5 yıldızlı Otellerin Fitness-Spa Satışında minimum 3-4 yıl görev almış, - Üniversitelerin ilgi..

İş Tanımı  2003 yılından bu yana inşaat sektöründe, nitelikli üst yapı projelerinde faaliyet gösteren lider firmamız için " PAZARLAMA YÖNETİCİSİ " arıyoruz.   Çalışma Yeri: Merkez Ofis (Altunizade)..

İstanbul Anadolu / Tümü YILDIZ HOLDİNG AŞ

İş TanımıTürkiye'nin en büyük ve hızlı büyüyen gruplarından; Ülker, Bizim, Café Crown, Çamlıca, Uno, Godiva, United Biscuits gibi markaları bünyesinde bulunduran Yıldız Holding  Perakende Grup Başkanlığı’nda görevlendirilmek üzere Operasyonel Mükemmellik ..

İstanbul Anadolu / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımı   Merkezi Kartal’da, özel bir hastane iştiraki olan OSGB bünyesinde tam zamanlı ve yarı zamanlı görevlendirilecek,   İş Güvenliği Uzmanı çalışma arkadaşları aramaktayız; ..

İstanbul Anadolu / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımı    Merkezi Kartal’da, özel bir hastane iştiraki olan OSGB için tam zamanlı veya yarı zamanlı, * İşyeri Hekimi aranmaktadır.Aranan Nitelikler* ÇSGB İşyeri Hekimlik be..

İstanbul Anadolu / Tümü DAMLA İNSAN KAYNAKLARI

İş TanımıKurum ve Evlere hizmetli yerleştirme konusunda faaliyet gösteren firmamız da görevlendirilmek üzere, tam zamanlı "Takım Lideri" aranmaktadır. - Firma içi ekip çalışmasını kontrol edecek ve performanslarının artırılması konusunda yardımcı olacak,- Fi..

İstanbul Anadolu / Tümü MAVİLİ ELEKTRONİK AŞ

İş Tanımı Firmamızın üretimi olan Yangın ve Gaz Algılama Sistemlerinin YURT DIŞI PAZARLARDA firmalara tanıtım ve satışının yapılması.   İngilizce olarak prezentasyon,katalog,teklif hazırlama ve takibi yapılarak sonuç odaklı çalışma yapılma..

Aranan Nitelikler Üniversitelerin Harita ve Kadastro Mühendisliği, Geomatik Mühendisliği veya Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümlerinden mezun. Numarataj uygulamalarında deneyimli, Autocad, Netcad, Autocad programlarından en az birini  iyi de..

İstanbul Anadolu / Tümü Tepe Emlak

İş TanımıAVM sektörünün  ilk kuruluşlarından  olan  ve  yöneticilik, danışmanlık  konularında öncülük  eden şirketimizde görevlendirilmek üzere Kiralama Yöneticisi istihdam edilecektir.   Şirket bünyesinde bulunan  projelerin ticari alanların kiralama  ..