İstanbul Anadolu Orta Düzey Yönetici İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Orta Düzey Yönetici
İstanbul Anadolu / Tümü KOLSAN KOLTUK

İş TanımıHOTEL HAREKETLİ MOBİLYALARI ÜRETİMİ YAPAN FABRİKAMIZDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE SATIŞ VE PAZARLAMA SORUMLUSU ARANMAKTADIR..

İş TanımıDOYGUN EKMEK SATIŞ MÜFETTİŞİ ARIYOR İş Tanımı Plasiyerleri sahada kontrol etmek Plasiyer kontrol raporlarını incelemek ve değerlendirmek Alınan müşteri siparişleri kontrol etmek ve  denetlemek Müşteriler ve ..

İstanbul Anadolu / Tümü Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş.

İş TanımıAs Doğan Holding we are looking for Managers for our Business Development Department who are eager to work in a dynamic and rewarding environment.   Business Development Department focuses on mergers & acquisitions, divestitures, ..

İstanbul Anadolu / Tümü Ugdur Turizm A.Ş

İş Tanımıİstanbul lokasyonunda faaliyete geçmek üzere olan TheİstanbulPass turist atraksiyon kartları projesinin hayata geçirilmesi ve yönetilmesi süreçlerinde görev alacak, turizm sektöründe deneyimli Satış ve Pazarlam..

İş TanımıGÜNAY İSKELE, “Kaliteli Ürün, Kusursuz Hizmet” anlayışından hareketle, üretim, kiralama, satış, projelendirme, lojistik ve servis hizmetleri ile müşterilerine her aşamada çözümler sunarak müşteri memnuniyetini üst seviyede tutmayı ilke ed..

İş TanımıSmart İstanbul İnşaat Elektrik Mekanik Sanayi ve Dış Ticaret Ltd. Şti. İnşaat sektörüne yönelik Elektrik - Mekanik konularında Mühendislik ve uygulama hizmetleri vermektedir. Otel, Genel müdürlük ve Ofis binaları, Perakende sektörü, AVM ve Kültürel a..

İstanbul Anadolu / Tümü KORKMAZ MUTFAK EŞYALARI

İş Tanımı Mağaza personelini satış ve müşteri odaklı yönlendirecek, İdari ve Operasyonel süreçlerin yürütülmesini sağlayacak, Aylık ve dönemsel satış hedeflerini gerçekleştirmek için ekibini yönlendirecek ve eğitecek, müşte..

İstanbul Anadolu / Tümü Senos Petrol Ltd Şti

İş Tanımı Satış amaçlı saha çalışmaları ve müşteri ziyaretleri gerçekleştirmek Şirketin ürün ve hizmetlerinin tanıtımını yapmak Mevcut müşteri portföyünü yönetmek ve yeni portföy oluşturmak  Günlük/haftalık/aylık satış hedeflerinin tutturul..

İstanbul Anadolu / Tümü YILDIZ HOLDİNG AŞ

İş TanımıTürkiye’nin en büyük ve hızlı büyüyen gruplarından Yıldız Holding bünyesinde görevlendirmek üzere  Proje Müdürü aramaktadır. Pozisyon ile ilgili kısa görev tanımı ve uygun adayların taşıması gereken özellikler aşağıda yer almaktadır...

İstanbul Anadolu / Tümü Dsg İk ve Danışmanlık

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz otelcilik sektöründe faaliyet gösteren müşterimiz için 'ÖN BÜRO MÜDÜRÜ' arayışımız bulunmaktadır.Aranan Nitelikler Üniversite mezunu, ( Tercihen Turizm-Otelcilikle ilgili bölümlerden) E..